Poněvadž jsem netušila kde žiješ, byly asi mé rady ujeté. Omlouvám
se. Škoda, že Dánsko asi nikdy neuvidím.
Ale k věci.
Pokud bych jela kempovat u nás-nakonec i jinde, kde jsem doma, asi bych si
prošla hezky pomalu velké markety a pečlivě vybírala hotová jídla,
hlavně zmrazená. Určitě tam najdeš větší výběr než u nás. Dej si
podmínku, jaké máš možnosti /kotlík, vařečku, lčíci atd.), kdo co má
rád a rozpočítej penízky.. A napsala bych si přehled možností, který
bych předložila domácí radě. Každý den bych si skočila na malý nákup,
koupila na ten den pytlík s polotovarem a jen bych dokoupila přílohu. Něco
ovoce a zeleninky a nějaký mls na večer. Když kouknu i u nás do nabídky,
tak bych jinak nejednala.
Chodit po hospůdkách mne moc nebere, zcela vyjímečně na specialitku, ale to
jen jak kasa dovolí.
Omyté zeleninky již není problém nakrájet a zalít hotovým dressingem.
Uvařené nudle jsou dobré jako sladké i jako příloha. Zbylá rýže se
hodí další den na rýžový salát.
Bohužel si ani neumím představit nabídku u vás. Pokud máš vařič a je
to finančně únosné, kup něco syrového drůb. masa, nalož do marinády a
máš minutky. Zbývající vařené brambory druhý den opeč a zalij pár
vejci.
Neboj se ničeho a věř, že trocha odvahy a víc tolerance u jedlíků a
máš vystaráno. Hrajeme hru, kdo uvaří nejlépe za co nejmíň. A hlavně,
když se něco nepovede, tak říkej, že je to nový recept z Labužníka.
A nebo se vymluv na mě. Já to potvrdím i písemně. Jarka
Aha,asi jsem pochopila
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Aha,asi jsem pochopila
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další témata z kategorie