Už ze dvou míst mi přišly zprávy, že nejde otevřít dáreček u dnešního dne. Mně se otevírá bez problémů - zřejmě bude chyba v nenainstalované nové verzi Adobe Acrobatu - jako řešení klikněte na lístek kalendáře s pětkou pravým tlačítkem myši a zvolte Uložit cíl jako a vyberte si možnost, kam chcete pohádky uložit. A pokud by Vám nešly ani poté otevřít ve Vašem pc, musíte aktualizovat Váš Adobe Acrobat. ;o)) Krásné pohádkové čtení přeji! …
Adventní kalendář
já hlásím, mě se to dobře otevřelo, tyhle pohádky znám, mladší dcera je měla na kazetě a dost často si je pouštěla. Moc hezké..
proto to zpoždění - navíc tu Pavlovi nic nefunguje tak, jak má a já nemám ani zdání, zda jsem poslala koledu Rolničky (Crazy Frog) či něco úplně jiného. Omlouvám se, pokud Vám koleda nebude fungovat či posloucháte právě to, co už jste jednou slyšeli … ;o) Přeji krásnou adventní noc a pokud jste zklamáni dnešním dárečkem, zkuste si koledu zazpívat sami, věřím, že Vám zvedne náladu úplně stejně … sladké sny! ;o)
Chci Ti poděkovat za adventní kalndář, ani se mě nechce věřit,že už zítra budeme otvírat poslední okénko,jaksi ten čas rychle uběhnul, tak dík za Tvoji péči o nás.Také připojuji přáníčko všem labužníkům pěkné a klidné svátky.
a všichni Vy ostatní, co jste mi děkovali prostřednictvím soukromé pošty - děkuji i já Vám, že jste mi dali najevo, že kalendář se neminul účinkem a že Vám v tom svátečním shonu udělal radost. O to mi šlo. ;o) Tak krásné svátky Vám všem!!! A myslete na to, že Vánoce nejsou o tom, zda máte vygruntováno, zda máte zrovna ten nejlepší bramborový salát či zda jste spálili kapra … nezapomeňte být hlavně SPOLU! Užívejte si společných chvil, buďte šťastni, že na SEBE máte čas … když máte s KÝM být, i knedle s vejci chutnají svátečně!!! Šťastné a veselé! ;o)
Vladko, krásné svátky přeji a děkuji za čas, který si věnovala
kalendáři.
Vánoce opravdu nejsou o tom, zda máte vygruntováno, navařeno a spostu
dárků. Nejhezčí chvíle jsou, když sedíme všichni spolu v klidu.
A když vzdychám, co jsem ještě nestihla, děti říkají: Nezapomeň, že
se Ježíšek narodil ve chlívě.
Tak si ty letošní svátky hezky užijte v klidu a pohodě a třeba se
šmouhou na okně.
Krásny Vianočný večer Tebe a Tvojim drahým praje Zuzana.
Mne sa dal Tvoj adventný kalendár otvoriť krásne. Ďakujem, že si si dala
toľko práce, aby si potešila ostatných.
Doufám, že jste všichni prožili Štědrý den dle svých představ a dnes
se už ulejváte u televize, ležíte, papáte a nabíráte síly do nového
roku ;o))
Původně jsem chtěla všechny dárky na Ježíška opět zveřejnit, ale
jednak nebyl čas, jednak jsem v Praze a jednak jsou mezi labužníky
i takové „zmije“, že by mohly syčet, že to sem zkrátka nepatří … a
tak třeba až zase příští rok … ;o))
Krásný Boží hod přeji!
>ze to sem nepatri< ???? Za prve to mas ve svem denicku, a za druhe
pises do ‚mimo misu‘. A za treti, odkdy se bojis ‚zmiji‘?
Vladko, přeji krásný Boží hod, kalendář byl móc super a na zmije dlabej…Některý jsou jedovatý i pohledem, ale brala bych to s nadhledem a těm co závidí přeju ať se užírají čím dál víc…
Pokud by někdo chtěl nápad na netradiční adventní kalendář, tak já jsem svému muži letos koupila tento: https://eshop.rjelinek.cz/…8854587.html . S takovým kalendářem to čekání na Vánoce bude daleko příjemnější.