Aby paštika nezelenala....

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
esmeralda
4813 příspěvků 20.08.09 07:41
Aby paštika nezelenala....

Domácí paštika vždy na povrchu po chvíli dostávala zelený nádech.
Jistě to nebylo škodlivé ale nevypadalo to pěkně.
Buď se musela polít slabou vrstvou želatiny nebo rozpuštěného másla.

Nyní to dělám tak že přendám hotovou paštiku ihned do misek a pokryji průsvitnou fólií.
Všechen vzduch se musí bezpodmínečně vytlačit a to tak že začneme vytlačovat vzduch od prostředka a zároveň nazdvihujeme okraje.
Paštika si tak zachová původní „paštikovou“ barvu.

Reakce:
anickav
2904 příspěvků 20.08.09 20:51
Esme,

jednoduché a skvelé, máš bod u mňa!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz