A zapoměla jsem...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.12.06 11:54
A zapoměla jsem...

že Silvestra slavíme 30. to se tradične chodí k Davídkovům, protože Blanka M. z Velvar je senzašní kuchařka a její muž David je naprosto excelentníí kuchař zvěřinář a rybař. Ze zvěřina a reyb vaří na všech oslavách, dočesných, dolovných apod v širokém okolí.
Zvláště to oceňuji já, jelikož ryby ani kančí nejím. A oni mi, bestie, vždy vykládají, jak kvůli mně stáli frontu na telecí a bestiálně mi podstrčí zvěřinu. Srnce a laň ocením, divočáky bezpečně a s odporem poznám. A kolem je tolika a tolik jiných dobrot, že se srdce směje. Třeba chlebíčky s candáty, různé druhy rybích salátů, tousty ze zvěřinových jater, srncí na smetaně a.....a.....A ža­ludek pláče a váha úpí…
Blanka skvěle peče a letos mi výhrůžně varovala, že jsem ji pěkně nas…, jelikož budu ,
mít 11 druhů cukroví a ona plánovala letos jen 10, a že tedy, kvůli mně musí nejméně dvoje přidělat… Naivka. Budu mít 12!
A tak oslavíme Davídkův svátek, Blanky svátek, kolaudací jejich přestavby, nová kamna (mimochodem, naprosto úžasná krbpvá kamna!!!!) a vůbec všechno, co nás napadne. A to bude náš Silvestr, a takových máme 50 do roka.
A 31. si budemě dělat v klidu pěknou pohodu, jelikož na Silvestra se umí slavit každý blbec…
No, tak takhle to bude u nás

Reakce:
 
Bali
1254 příspěvků 13.12.06 12:34
...
 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz