A tady je další kuchařka.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
zlomax
426 příspěvků 19.04.10 07:41
A tady je další kuchařka.

Já se pamatuji, že býčí žláza byla nedostatková. Kupoval jsem je v Brně od řezníka za 8 korun kilo. Na řízečky to bylo skvělé maso.
A co vy? Chutnalo Vám to?

http://tn.nova.cz/…-varlat.html

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 19.04.10 22:52
Cooking with balls

Jedla jsem dvakrát. Poprvé nechutnalo, podruhé ano. Člověk se asi musí povznést nad myškenku odkud to vlastně pochází.
Zmíněnou kuchařku si ale asi nekoupím.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz