A co takhle, kde nejíst?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník jandule02
1089 příspěvků 23.08.10 15:39
A co takhle, kde nejíst?

Minulý týden jsme ztrávili na Slovensku na Oravici. Měl to být návrat do místa, kde jsme se seznámili před 23 lety s Brůčou (tenkrát ještě to nebyl Brůča).
Z nějakých romantických důvodů jsme se ubytovali v Chatě Oravice. Již nikdy více, i kdyby se dělo cokoli.
Ubytování hrozné a kuchař opravdu neumí vařit, navíc zpracované suroviny jsou velmi nekvalitní.
Pokud má někdo jiné zkušenosti, asi měl štěstí.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
mjam  24.08.10 09:24
Pozor na podnik v Plzni

Bezva nápad, hned se připojím.

Před časem jsme slavili důstojné kulaté narozeniny v Plzni a nenapadlo nás nic jiného, než objednat stůl v podniku jménem Gondola. Prostředí nevypadá na fotce špatně.

Nejen že minutky byly hrozné, nedovařená, ale připálená rýže, tvrdé maso (panenka z vepřového nepoživatelná), překyselený zvadlý salát s jakýmisi patlaninami z konzerv, „čerstvá“ ryba z mrazáku. Zato ceny byly s horskou přirážkou.

Nejhorší bylo, že číšník, drzý jak opice, naúčtoval za 150 Kč jídlo, které jsme neměli a trval na zaplacení.

Že vřele doporučoval medově sladké víno, výběr z bobulí k rybě , mělo co dělat s cenou: Lahev kolem 2.000 Kč. Servírovat taky neuměl, nejstarší účastnice byla obsloužena nakonec, talíře studené, jídlo vlažné, pečivo někde vyválené, špinavé a dva dny staré „gumové“ rohlíky, oschlý chléb atd. atd..

Navíc jsou kuřáci od nekuřáků „oddělěni“ jen cedulkou na stole, jinak sedí všichni v jedné místnosti s nízkým stropem.

U Salzmannů dostanete prvotřídní pokrmy, obsluha je perfektní a ceny přiměřené. Nekuřáci mají vlastní uzavřenou a dostatečně velkou místnost.

 
listafka
14 příspěvků 24.08.10 16:12
jak rychle se asi získá zpět kdysi dobrá pověst hospody?

V Jablonci nad Nisou je Restaurace Stará Pošta. Vždycky měla skvělou kuchyni, ceny také byly velice příznivé. Za posledního půl až třičtvrtě roku zřejmě vyměnili kuchaře.....k hor­šímu. Ceny jsou stále příznivé - ale: Dušená játra s rýží - zcela jasně játra z předešlého dne, okoralá, nevzhledná tvrdá - odešla jsem bez oběda.
2.šance - Kohoutek na víně dle Francie - jestli to byl kohoutek, tak pěkně přestárlý vyběhaný důchodce , opět jsem odešla bez oběda.
3.a poslední šance - včera - kuřecí masíčko s nivovým přelivem - maso bylo tentokrát měkké, až rozblemcané, celé se to koupalo v jakési záhadné univerzální omajdě z masoxu a někde tam snad byl i náznak sýra. Vzhledem k množství „koupele“ se nedalo ppoznat zda fakt jde o Nivu. Brambory jsem snědla, měla jsem hlad a s dosti jízlivou poznámkou zaplatila. Bohužel do tohoto podniku rozhodně v nejbližší době nepůjdu.

 
martin_etzl
280 příspěvků 25.08.10 18:03
Listafko,

Stará pošta bohužel nezměnila jen kuchaře, to se dá rychle napravit, změnila i majitele. Bývalý personál prý odešel během dvou týdnů

 
listafka
14 příspěvků 27.08.10 19:48
...

Martine, díky za info, holt zkusím Eurocentrum, tam je taky změna majitele ale prý k lepšímu


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz