Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
meisje
580 příspěvků 23.09.03 12:23

Recept na uplne - ale uplne obycejny chleba mas uvedeny pod nazvem „Klasicky chleb“. Ja ho takto pecu uz 2 roky v domaci pekarne, bez problemu. A nebo si zakup uz hotovy mixy pro uplne obycejny chleba a mas po starostech, pokud ale mas nedopeceno , tak bych rekla, ze to bude problem teploty a nebo objemu pekarny a objemu testa. Jakou pekarnu vlastne mas? lezatou - stojaci - s kolika hnetacimi metlami???

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz