Recept na uplne - ale uplne obycejny chleba mas uvedeny pod nazvem „Klasicky chleb“. Ja ho takto pecu uz 2 roky v domaci pekarne, bez problemu. A nebo si zakup uz hotovy mixy pro uplne obycejny chleba a mas po starostech, pokud ale mas nedopeceno , tak bych rekla, ze to bude problem teploty a nebo objemu pekarny a objemu testa. Jakou pekarnu vlastne mas? lezatou - stojaci - s kolika hnetacimi metlami???
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
