Recept Zeleninová směs ke všemu možnému

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zeleninu nakrájet, osmažit zprudka na oleji, zalít přiměřeným množstvím zálivky a nechat podusit. Pokud nepotřebujeme mít směs s větším obsahem vody, ještě pak nechat vodu vydusit.

Já to smíchám např. s fazolema, s rýží (nebo smíchám s rýží ještě před tím, než jí začnu dusit) , rýžovými nudlemi, s masem (samozřejmě!!!), … apod… v poměru nejméně 1:1. Berte to jako námět, každý jsem přeci mistr kuchař… :-))

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla



Nahlásit recept

  • 13.02.06 vloženo
  • 3890x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Ingredience

  • Zeleninových směsí je tu spousta a dobrých... Přidávám další pro inspiraci. Suroviny jsou orientační, každý si může přidat co jemu libo jest. Poměr surovin si opět každý určuje sám, například kvalifikovaným pohledme z okna :-))
  • Cibule
  • Pórek (zelená i bílá část)
  • Česnek (na tom já nešetřím)
  • Fenykl (ne koření, ale zelenina)
  • Paprika (ne koření, ale zelenina)
  • Čerstvý zázvor (opatrně)
  • Olej
  • Zálivka:
  • Voda
  • Sójová omáčka
  • Ústřicová omáčka
  • Sůl (případně nějaká směs typu Podravka)
  • Kari

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zeleninová směs ke všemu možnému

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
heja
312 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Zeleninová směs ke všemu možnému

To se mi zrovna hodí. Dík

 
bedla  25.01.09 03:43
Re: Zeleninová směs ke všemu možnému

To určitě vyzkouším - díky, ty rýžové nudle a kuřecí masíčko......

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

dnes | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist