Recept Želé z manga a maracuji

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Želé z manga a maracuji

Postup

1. Namočíme želatinu. Oloupané mango rozpů­líme a vykrojíme pecku. Dužinu rozmixujeme a doplníme do objemu 500 ml maracujovým džusem. Přimícháme vanilkový cukr a citrono­vou šťávu.

2. Želatinu rozpustíme na pánvi a poté ji vmí­cháme do ovocné dřeně. Ovocnou hmotu napl­níme do nákypových formiček a chladíme zhru­ba 3 hodiny.

3. Z rozpůlené papáje vybereme lžičkou semena a dužinu nakrájíme na plátky. Mascarpone hlad­ce rozetřeme s mandlovým likérem a ochutíme skořicí. Ztuhlé želé vyklopíme na dezertní talíř­ky, ozdobíme papájí, mandlovým krémem a po­sypeme pistáciemi.

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky



Nahlásit recept

  • 19.11.01 vloženo
  • 3147x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 plátků želatiny
  • 2 zralá manga
  • 250 ml maracujového džusu
  • 1 balení vanilkového cukru
  • 1 citron
  • 1 zralá papája
  • 150 g mascarpone (nebo lučiny)
  • 3 lžíce mandlového likéru
  • mletá skořice (lze vynechat)
  • 1 lžíce sekaných pistácií

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Želé z manga a maracuji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist