Recept Želé z manga a maracuji

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Želé z manga a maracuji

Postup

1. Namočíme želatinu. Oloupané mango rozpů­líme a vykrojíme pecku. Dužinu rozmixujeme a doplníme do objemu 500 ml maracujovým džusem. Přimícháme vanilkový cukr a citrono­vou šťávu.

2. Želatinu rozpustíme na pánvi a poté ji vmí­cháme do ovocné dřeně. Ovocnou hmotu napl­níme do nákypových formiček a chladíme zhru­ba 3 hodiny.

3. Z rozpůlené papáje vybereme lžičkou semena a dužinu nakrájíme na plátky. Mascarpone hlad­ce rozetřeme s mandlovým likérem a ochutíme skořicí. Ztuhlé želé vyklopíme na dezertní talíř­ky, ozdobíme papájí, mandlovým krémem a po­sypeme pistáciemi.

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky



Nahlásit recept

  • 19.11.01 vloženo
  • 3271x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 plátků želatiny
  • 2 zralá manga
  • 250 ml maracujového džusu
  • 1 balení vanilkového cukru
  • 1 citron
  • 1 zralá papája
  • 150 g mascarpone (nebo lučiny)
  • 3 lžíce mandlového likéru
  • mletá skořice (lze vynechat)
  • 1 lžíce sekaných pistácií

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Želé z manga a maracuji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Štika na smetaně Štika na smetaně
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist