Recept Závitky z candáta s cuketou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Závitky z candáta s cuketou

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na pruhy široké 3 – 4 cm. Pruhy stočíme a obalíme parmskou šunkou. Opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran. Pak je narovnáme do zapékací formy a pečeme dalších 8 min.

2. Závitky vyjmeme z formy a necháme vychladnout na míse. Vypečenou šťávu procedíme a odložíme.

3. Cuketu nahrubo nastrouháme a smícháme s cukrem. Přilisujeme česnek, vmícháme ocet a olej. Přidáme oloupanou a posekanou cibuli a necháme 15 min. rozležet. Vmícháme vypečenou šťávu.

4. Cuketu narovnáme doprostřed 4 talířů. Candátí závitky příčně rozpůlíme a položíme na cuketu. Ozdobíme kaviárem.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 19.02.04 vloženo
  • 3059x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 1920 kJ, 45 g bílkovin, 25 g tuku, 14 g sacharidů
  • 900 g filetů z candáta
  • sůl
  • pepř
  • 100 g parmské šunky (tenké plátky)
  • 100 g cuket
  • 2 lžíce cukru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce hroznového oleje
  • 2 červené cibule
  • 4 lžíce červeného kaviáru
  • trocha kopru

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Závitky z candáta s cuketou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Cibulačka Cibulačka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po...
TOPlist