Recept Závitky z candáta s cuketou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Závitky z candáta s cuketou

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na pruhy široké 3 – 4 cm. Pruhy stočíme a obalíme parmskou šunkou. Opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran. Pak je narovnáme do zapékací formy a pečeme dalších 8 min.

2. Závitky vyjmeme z formy a necháme vychladnout na míse. Vypečenou šťávu procedíme a odložíme.

3. Cuketu nahrubo nastrouháme a smícháme s cukrem. Přilisujeme česnek, vmícháme ocet a olej. Přidáme oloupanou a posekanou cibuli a necháme 15 min. rozležet. Vmícháme vypečenou šťávu.

4. Cuketu narovnáme doprostřed 4 talířů. Candátí závitky příčně rozpůlíme a položíme na cuketu. Ozdobíme kaviárem.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 19.02.04 vloženo
  • 3310x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 1920 kJ, 45 g bílkovin, 25 g tuku, 14 g sacharidů
  • 900 g filetů z candáta
  • sůl
  • pepř
  • 100 g parmské šunky (tenké plátky)
  • 100 g cuket
  • 2 lžíce cukru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce hroznového oleje
  • 2 červené cibule
  • 4 lžíce červeného kaviáru
  • trocha kopru

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Závitky z candáta s cuketou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

včera | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
TOPlist