Recept Závitky z candáta s cuketou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Závitky z candáta s cuketou

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na pruhy široké 3 – 4 cm. Pruhy stočíme a obalíme parmskou šunkou. Opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran. Pak je narovnáme do zapékací formy a pečeme dalších 8 min.

2. Závitky vyjmeme z formy a necháme vychladnout na míse. Vypečenou šťávu procedíme a odložíme.

3. Cuketu nahrubo nastrouháme a smícháme s cukrem. Přilisujeme česnek, vmícháme ocet a olej. Přidáme oloupanou a posekanou cibuli a necháme 15 min. rozležet. Vmícháme vypečenou šťávu.

4. Cuketu narovnáme doprostřed 4 talířů. Candátí závitky příčně rozpůlíme a položíme na cuketu. Ozdobíme kaviárem.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 19.02.04 vloženo
  • 3108x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 1920 kJ, 45 g bílkovin, 25 g tuku, 14 g sacharidů
  • 900 g filetů z candáta
  • sůl
  • pepř
  • 100 g parmské šunky (tenké plátky)
  • 100 g cuket
  • 2 lžíce cukru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce hroznového oleje
  • 2 červené cibule
  • 4 lžíce červeného kaviáru
  • trocha kopru

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Závitky z candáta s cuketou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Švestkový koláč - Tarte

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Tatranské kuře Tatranské kuře
TOPlist