Recept Závitky z candáta s cuketou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Závitky z candáta s cuketou

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na pruhy široké 3 – 4 cm. Pruhy stočíme a obalíme parmskou šunkou. Opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran. Pak je narovnáme do zapékací formy a pečeme dalších 8 min.

2. Závitky vyjmeme z formy a necháme vychladnout na míse. Vypečenou šťávu procedíme a odložíme.

3. Cuketu nahrubo nastrouháme a smícháme s cukrem. Přilisujeme česnek, vmícháme ocet a olej. Přidáme oloupanou a posekanou cibuli a necháme 15 min. rozležet. Vmícháme vypečenou šťávu.

4. Cuketu narovnáme doprostřed 4 talířů. Candátí závitky příčně rozpůlíme a položíme na cuketu. Ozdobíme kaviárem.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 19.02.04 vloženo
  • 3193x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 1920 kJ, 45 g bílkovin, 25 g tuku, 14 g sacharidů
  • 900 g filetů z candáta
  • sůl
  • pepř
  • 100 g parmské šunky (tenké plátky)
  • 100 g cuket
  • 2 lžíce cukru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce hroznového oleje
  • 2 červené cibule
  • 4 lžíce červeného kaviáru
  • trocha kopru

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Závitky z candáta s cuketou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kulajda od Elenky

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
TOPlist