Recept Zase jeden nakládaný hermelín

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zase jeden nakládaný hermelín

Postup

Hermelín rozkrojíme na poloviny, potřeme směsí, proložíme kořením, naskládáme do sklenice a zalejeme dobrým olejem. Necháme několik dní uležet.

Recept je z kategorií: Speciality



Nahlásit recept

  • 8124x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Ingredience

  • 4 hermelíny
  • 2 feferonky
  • 2 bobkové listy
  • 15 kuliček jalovce.
  • *Utřeme:* pepř, papriku, lžičku rozmarýnu, lžičku tymiánu, 8 stroužků česneku.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 21.12.12 13:09

Na fotografii je už pokus č.2, protože pokus č.1 už nenávratně zmizel… :)
Chce to opravdu uzrálý sýr, pak byly jedlé po týdnu. Ale tentokrát je necháme déle naložené, protože jeden kus z první várky jsem schválně nechala dva týdny a byl vynikající :)
Snad se mi je povede do Silvestra utajit… :)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Zase jeden nakládaný hermelín

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 25.01.09 03:43
Doporučuji

Mám tenhle recept z receptáře - pan Červenka -
a můžu vřele doporučit, jen ten česnek krájím na plátky a hermelín tím prokládám. Mńam a žůžo.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Patizonové placičky

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist