Recept Zapečené gnocchi se špenátem a nivou

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zapečené gnocchi se špenátem a nivou

Postup

1. Pokud používáme předvařené noky, upravíme podle návodu. Pokud máme mražený špenát, rozehřejeme. Čerstvý špenát buď podusíme nebo vsypeme před koncem vaření k nokům. Předehřejeme troubu na nejvyšší výkon.

2. Smetanu smícháme s parmazánem a pepřem. Můžeme podle chuti osolit.

3. Smícháme noky, špenát a smetanovou směs.

4. Nalijeme do pekáčku (nemáme-li teflon, můžeme vymazat např. olivovým olejem) a posypeme sýrem s modrou plísní (buď rozdrobeným nebo nastrouhaným)

5. Pečeme ideálně pod grilem do hněda.

Olíbená, rychlá a nenáročná veřeče.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.11.08 vloženo
  • 11256x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg hotových bramborových noků
  • 500 g špenátových lístků (i mražených)
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 100 - 200 g sýra s modrou plísní (např. nivy)
  • 4-8 lžic strouhaného parmazánu
  • sůl a pepř na dochucení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 03.06.17 15:17

.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Zapečené gnocchi se špenátem a nivou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist