Recept Zákusek z ovesných vloček

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ovesné vločky zalejeme horkým mlékem a necháme asi 20 minut odstát.Přidáme ostatní suroviny a vymícháme.Těsto vylejeme na vymazaný,moukou vysypaný plech a pečeme asi 40 minut.
Z mléka a vanilkového prášku uvaříme puding.Změklé máslo vymicháme s cukrem,přidáme kakao a elektrickým šlehačem spojíme s vychladlým pudingem.Krém natřeme na těsto. Čokoládu s tukem rozpustíme a polejeme vychladlý zákusek.Krájime horkým nožem.

Recept je z kategorií: Moučníky



Nahlásit recept

  • 13.02.06 vloženo
  • 3935x zobrazeno

Ingredience

  • 200g ovesných vloček,100gtuku,300g práškového cukru,600ml mléka,4malé lžičky medu,350g polohrubé mouky,1malá lžička skořice,2vrchovaté lžíce kakaa,1prášek do pečiva.
  • Krém:
  • 200ml mléka,100g praškového cukru,2lžice kakaa,1balíček vanilkového pudingu,250g másla.
  • Poleva:
  • 150gztuženého tuku,150g čokolády na vaření.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zákusek z ovesných vloček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: rostbíf (studený nářez)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist