Recept Vepřové maso na houbách

aneb Vepřové plátky na houbách

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové maso na houbách

Postup

Maso nakrájíme na plátky a posypeme solamylem. Pokrájené houby dusíme na másle. Na pánvi rozpálíme tuk a opečeme na něm maso. Za několik minut přidáme omáčkovou směs, mícháme a odškrabujeme od dna.

Nakonec vmícháme houby.

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 21030x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g vepřového masa z kýty nebo hřbetu
  • 4 lžíce oleje
  • 50 g másla
  • 500 g čerstvých hub (žampionů, hlívy)
  • lžíce solamylu
  • 3 lžíce sojové omáčky.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Terie 19.08.11 14:09

I bez solamylu to bylo skvělé.

Diskuse k receptu Vepřové maso na houbách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
TOPlist