Recept Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřová žebírka hodně naklepeme. Na části másla osmažíme cibulku, přidáme usekaný mozeček, šunku a žampiony, nakrájené na kostičky, osolíme, podusíme a nakonec přidáme vejce a spojíme.

Touto směsí naplníme žebírka, svineme ke kosti a obalíme plátkem slaniny.

Pečeme v troubě na másle.

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 5643x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové pečeně
  • 100g šunky
  • 50 g mozečku
  • 200 g žampionů
  • 2 vejce
  • 100 g slaniny
  • 80 g másla
  • 50 g cibule
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Čerstvý žampionový salát

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist