Recept Vepřová plec na paprice

(Hodnoceno 4x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová plec na paprice

Postup

Veprovou plec nakrajíme na kostky,osolíme a obalíme v sladké paprice. V kastrolu rozehřejeme máslo,osmažíme pokrájenou cibuli,přidáme maso,kořeni a zprudka opeceme . zalijeme trochou vody a vaříme pod pokličkou asi 30min.když je maso měkké,přidáme smetanu s hladkou moukou a zahustime.

Recept je z kategorií: Guláše



Nahlásit recept

  • 27.10.08 vloženo
  • 29911x zobrazeno

Ingredience

  • 500g veprové plece
  • 2 cibule
  • 50g masla
  • 4 lžíce oleje
  • kelímek zakysané smetany
  • sladka mleta paprika
  • pepř
  • sůl
  • kmín
  • 2-3lžíce hl mouky

Doporučená příloha

  • knedlík houskový,noky

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

anyzek30 25.07.14 13:28

Uvařila jsem s těstovinama a výborný,děti si dokonce přidávaly a mlaskaly i mě chutná :))

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 30.04.13 12:48

Už jsme tohle dlouho neměli, a jelikož se mi povedla koupit pěkná plec, hned jsem z půlky uvařila toto osvědčené jídlo, které máme rádi všichni doma…

Uvaření se již líbí 2 labužníkům
Odkaz na uvaření

Mia93 06.05.12 16:57

mnamka a jako příloha je k tomu výborná torttila :)

Odkaz na uvaření

Martin297 30.04.11 14:32

Super! teď sem dovařil a moc dobré! Zakysanou smetanu sem neměl tak sem tam dal místo ní smetanu na šlehání (30%, 250ml) a na zahuštění použil hotovou jíšku. Ještě ohřát přílohu a… DOBROU CHUŤ!!

Diskuse k receptu Vepřová plec na paprice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Martin297
11 příspěvků 30.04.11 14:32

Super! teď sem dovařil a moc dobré! Zakysanou smetanu sem neměl tak sem tam dal místo ní smetanu na šlehání (30%, 250ml) a na zahuštění použil hotovou jíšku. Ještě ohřát přílohu a… DOBROU CHUŤ!!

edit po 5ti minutách:
Musím poupravit své hodnocení, nandal sem si, ochutnal a je to VYNIKAJÍCÍ!!! :-D

Příspěvek upraven 30.04.11 v 14:44

Vložit nový komentář
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

dnes | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená...
TOPlist