Recept Vepřová játra po toskánsku

(Hodnoceno 3x) Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová játra po toskánsku

Postup

Játra odblaníme a nakrájím na tenké plátky a mělce nakrojíme po obvodu. Obalíme v rozšlehaných vejcích, pak ve strouhance smíchané s rozetřeným česnekem a fenyklem nebo zázvorem a pepřem, vložíme do rozehřátého oleje a zprudka opečeme po obou stranách, osolíme a podáváme.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 05.06.03 vloženo
  • 36312x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • fenykl nebo zázvor
  • 1 stroužek česneku
  • čerstvě umletý pepř, sůl a olivový olej

Doporučená příloha

  • rýže nebo zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

jura-p 26.03.14 14:59

dal jsem tři stroužky česneku, opravdu dobré.

Odkaz na uvaření

hepy 26.05.13 10:02

Byl jsem zvědavý jak to bude chutnat hlavně ten zázvor. A k mému překvapeni to bylo vynikající jen příště přidám ještě více zázvoru.

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 09.05.12 14:05

Tak na to, že v naší rodině jím játra jenom já a toto mělo být pro mne na dva dny, tak podotýkám, že na mně toho moc nezbylo…
Hladovci ochutnali ze zvědavosti a já nahonem ještě smažila hranolky i pro ně :)
Zblajzli vše a ještě mi bylo řečeno, že játra ode dneška ano, ale pouze tato!

P. S.
Ono je to vážně hodně dobré a s těmi hranolkami a zeleninovým salátem to bylo vážně skvělé papání…
Jen jsem stihla nafotit akorát to, jak se to smaží :)
Ale to je vlastně to nejdůležitější ;)

Jo, a zázvor jsem použila čerstvý… je podle mně lepší…

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřová játra po toskánsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Recept znám...

a mám ráda. Vřele doporučuji!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist