Recept Vepřová játra po toskánsku

(Hodnoceno 3x) Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová játra po toskánsku

Postup

Játra odblaníme a nakrájím na tenké plátky a mělce nakrojíme po obvodu. Obalíme v rozšlehaných vejcích, pak ve strouhance smíchané s rozetřeným česnekem a fenyklem nebo zázvorem a pepřem, vložíme do rozehřátého oleje a zprudka opečeme po obou stranách, osolíme a podáváme.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 05.06.03 vloženo
  • 35734x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • fenykl nebo zázvor
  • 1 stroužek česneku
  • čerstvě umletý pepř, sůl a olivový olej

Doporučená příloha

  • rýže nebo zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

jura-p 26.03.14 14:59

dal jsem tři stroužky česneku, opravdu dobré.

Odkaz na uvaření

hepy 26.05.13 10:02

Byl jsem zvědavý jak to bude chutnat hlavně ten zázvor. A k mému překvapeni to bylo vynikající jen příště přidám ještě více zázvoru.

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 09.05.12 14:05

Tak na to, že v naší rodině jím játra jenom já a toto mělo být pro mne na dva dny, tak podotýkám, že na mně toho moc nezbylo…
Hladovci ochutnali ze zvědavosti a já nahonem ještě smažila hranolky i pro ně :)
Zblajzli vše a ještě mi bylo řečeno, že játra ode dneška ano, ale pouze tato!

P. S.
Ono je to vážně hodně dobré a s těmi hranolkami a zeleninovým salátem to bylo vážně skvělé papání…
Jen jsem stihla nafotit akorát to, jak se to smaží :)
Ale to je vlastně to nejdůležitější ;)

Jo, a zázvor jsem použila čerstvý… je podle mně lepší…

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřová játra po toskánsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Recept znám...

a mám ráda. Vřele doporučuji!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

včera | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist