Recept Vepřenky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřenky

Postup

Maso umeleme s namočenou žemlí do mléka nebo vody. Umleté maso osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a na špičku nože chilli a vše dobře promícháme. Děláme malé placičky a rychle je opékáme v rozpáleném tuku. Vepřenky pomažeme hořčicí a posypeme krájenou cibulí.

Recept je z kategorií: Mleté maso



Nahlásit recept

  • 14679x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 250 g vepřového masa (libovějšího bůčku)
  • 1 žemle
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • tuk na opečení

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřenky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Dýňové zelí

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Štika na smetaně Štika na smetaně
TOPlist