Recept Vepřenky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřenky

Postup

Maso umeleme s namočenou žemlí do mléka nebo vody. Umleté maso osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a na špičku nože chilli a vše dobře promícháme. Děláme malé placičky a rychle je opékáme v rozpáleném tuku. Vepřenky pomažeme hořčicí a posypeme krájenou cibulí.

Recept je z kategorií: Mleté maso



Nahlásit recept

  • 14104x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 250 g vepřového masa (libovějšího bůčku)
  • 1 žemle
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • tuk na opečení

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřenky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle...
TOPlist