Recept Vepřenky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřenky

Postup

Maso umeleme s namočenou žemlí do mléka nebo vody. Umleté maso osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a na špičku nože chilli a vše dobře promícháme. Děláme malé placičky a rychle je opékáme v rozpáleném tuku. Vepřenky pomažeme hořčicí a posypeme krájenou cibulí.

Recept je z kategorií: Mleté maso



Nahlásit recept

  • 14998x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 250 g vepřového masa (libovějšího bůčku)
  • 1 žemle
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • tuk na opečení

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřenky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s...
TOPlist