Recept Vejce v alobalu (do batohu)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce zabalíme jednotlivě do kousků alobalu a pečeme ve žhavém popelu. Naměkko asi 3 minuty, nahniličku 4 minuty a natvrdo asi 8 minut.

Čerpáno z Praktické ženy (1998).

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy



Nahlásit recept

  • 22.05.04 vloženo
  • 2044x zobrazeno

Ingredience

  • vejce;
  • *Kromě toho:*
  • alobal.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vejce v alobalu (do batohu)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist