Recept Vejce v alobalu (do batohu)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce zabalíme jednotlivě do kousků alobalu a pečeme ve žhavém popelu. Naměkko asi 3 minuty, nahniličku 4 minuty a natvrdo asi 8 minut.

Čerpáno z Praktické ženy (1998).

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy



Nahlásit recept

  • 22.05.04 vloženo
  • 2035x zobrazeno

Ingredience

  • vejce;
  • *Kromě toho:*
  • alobal.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vejce v alobalu (do batohu)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist