Recept Vánoční srdečník

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Postup přípravy:
Vymačkáme pomeranče i citróny a šťávu nalejeme do nahřátých sklenic.
Do každé slkenice dáme lžíci medu a lžíci rumu.Nakonec zalijeme horkou vodou a zdobíme plátkem pomeranče.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické



Nahlásit recept

  • 18.11.06 vloženo
  • 2175x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Ingredience:
  • 2 pomeranče (šťávu)
  • 2 citróny (šťávu)
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce rumu
  • plátky pomerančů na zdobení

Doporučená příloha

  • vánočka nebo vánoční cukroví

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vánoční srdečník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

včera | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
TOPlist