Recept Vánoční srdečník

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Postup přípravy:
Vymačkáme pomeranče i citróny a šťávu nalejeme do nahřátých sklenic.
Do každé slkenice dáme lžíci medu a lžíci rumu.Nakonec zalijeme horkou vodou a zdobíme plátkem pomeranče.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické



Nahlásit recept

  • 18.11.06 vloženo
  • 2292x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Ingredience:
  • 2 pomeranče (šťávu)
  • 2 citróny (šťávu)
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce rumu
  • plátky pomerančů na zdobení

Doporučená příloha

  • vánočka nebo vánoční cukroví

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vánoční srdečník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Soutěž o 30minutovou e-kuchařku

15.04.15 | 5 nejlepších recenzí na vybranou kuchařku odměníme e-kuchařkou "Život bez pšenice: 30minutová kuchařka". (číst dále)

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky...
Cibulačka Cibulačka
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
TOPlist