Recept Vánoční srdečník

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Postup přípravy:
Vymačkáme pomeranče i citróny a šťávu nalejeme do nahřátých sklenic.
Do každé slkenice dáme lžíci medu a lžíci rumu.Nakonec zalijeme horkou vodou a zdobíme plátkem pomeranče.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické



Nahlásit recept

  • 18.11.06 vloženo
  • 2043x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Ingredience:
  • 2 pomeranče (šťávu)
  • 2 citróny (šťávu)
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce rumu
  • plátky pomerančů na zdobení

Doporučená příloha

  • vánočka nebo vánoční cukroví

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vánoční srdečník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový koláč s drobenkou

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná...
TOPlist