Recept Vánoční srdečník

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Postup přípravy:
Vymačkáme pomeranče i citróny a šťávu nalejeme do nahřátých sklenic.
Do každé slkenice dáme lžíci medu a lžíci rumu.Nakonec zalijeme horkou vodou a zdobíme plátkem pomeranče.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické



Nahlásit recept

  • 18.11.06 vloženo
  • 2144x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Ingredience:
  • 2 pomeranče (šťávu)
  • 2 citróny (šťávu)
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce rumu
  • plátky pomerančů na zdobení

Doporučená příloha

  • vánočka nebo vánoční cukroví

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vánoční srdečník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rizoto s liškami

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém...
Chléb s celerem Chléb s celerem
TOPlist