Recept Valašská kyselica 3

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dáme vařit osolenou vodu s kmínem.Než se začne voda vařit, očistíme houby, nakrájíme je a vložíme do vařící vody.Oloupeme brambory, nakrájíme je na kostky a přidáme do polévky, přidáme bobkový list Připravíme si jemně nakrájené zelí.
Jakmile začnou houby a brambory měknout (po 15 - 20 minutách), vmícháme smetanu, uvedeme k varu.
Teprve nyní přidáme zelí do polévky, povaříme asi 20 minut (do změknutí)
Na závěr vlijeme do polévky rozšlehaná vejce, povaříme ještě 3-5 minut. Úplně nakonec dochutíme polévku solí a také nezapomeneme vytáhnout bobkový list

Recept je z kategorií: Polévky



Nahlásit recept

  • 13.02.04 vloženo
  • 8009x zobrazeno

Ingredience

  • 5-6 brambor, 1,5-2l vody, 2 hrsti hub, 1 balíček kysaného zelí, 1 kelímek sladké smetany, 2 vejce, 4 bobkové listy, kmín ,sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašská kyselica 3

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4799 příspěvků 20.05.10 09:03
Re: Valašská kyselica - oprava

Ukarovák = ukazovák :oops:

 
esmeralda
4799 příspěvků 20.05.10 09:01
Re: Valašská kyselica - Fany,

určitě se na mě díváš seshora a se vztyčeným ukarovákem říkáš:
Ach jo, Esme, cos mi z toho udělala!!!!
Ale byla výborná.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

dnes | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist