Recept Uzené kotlety s kysaným zelím

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Uzené kotlety s kysaným zelím

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Dvě cibule olou­peme, rozčtvrtíme a spolu s uzeným masem pečeme na pekáči potřeném olejem v troubě asi 20 min.

2. Zavařeninu rozmícháme s omáčkou chilli a só­jovou omáčkou a směsí potřeme uzené ma­so. Přilijeme cidre a dusíme 30 min. Maso občas potřeme vypečenou šťávou.

3. Posekáme česnek a zbylou cibuli. Tymián osmahneme s cibulí a česnekem na oleji. Přidáme jalovčinky, zelí a přikryté dusíme 30 min. Osolíme, opepříme a osladíme.

4. Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky a osmahneme na másle. Maso nakrájíme na plátky, vypečenou šťávu rozmixujeme, osolíme, opepříme.

Recept je z kategorií: Uzené maso



Nahlásit recept

  • 25.10.02 vloženo
  • 4717x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 700 kcal, 48 g bílkovin, 45 g tuků, 20 g sacharidů
  • 1 kg vykostěných uze­ných kotlet
  • 3 cibule
  • 2 lžíce pomerančové zavařeniny
  • 4 lžíce omáč­ky chilli
  • 1-2 lžíce sójové omáčky
  • 375 ml cidru (jablečné víno)
  • 1 strou­žek česneku
  • 8 snítek ty­miánu
  • 2 lžíce oleje
  • 2 jalovčinky
  • 500 g kysaného zelí
  • sůl
  • pepř
  • špetka cukru
  • 2 pomeranče
  • 1 lžíce másla

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzené kotlety s kysaným zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
TOPlist