Recept Utopenec po našemu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Uvaříme vodu s octem a necháme vychladnout.
Nakrájíme špekáčky na kolečka a prokládáme s cibulí, česnekem a paprikou (nebo přidáme feferonku) dle chuti.
Mezi to sypnem bobkový list a nové koření a prosolujeme.
Ve sklenici necháme asi týden uležet v lednici a pak si necháme chutnat.
A jako přílohu doporučuji sklenici oblíbeného piva a černý chleba.

Přeji dobrou chuť

Recept je z kategorií: Chuťovky



Nahlásit recept

  • 08.03.09 vloženo
  • 4480x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1/2 kg špekáčku
  • 1/2 l octa
  • 2 l vody
  • bobkový list
  • nové koření
  • celý pepř
  • 2 lžíce soli
  • cibuli
  • česnek
  • červenou papriku
  • feferonka pro odvážné,která přidá na pikantnosti

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Utopenec po našemu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4768 příspěvků 09.03.09 03:30
Re: Utopenec po našemu

Nálev je OK. Jen těch utopenců je zbytečně moc.

 
Miska12
108 příspěvků 09.03.09 02:02
Re: Utopenec po našemu

Není moc nálevu?

Vložit nový komentář
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na...
TOPlist