Recept Tvarožník

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na vál prosijeme 250 g polohrubé mouky, rozkrájíme 150g hery, přidáme vejce a 1/2 prášku do pečiva. Vypracovaným těstem obložíme dno a stěny pekáčku.

V mixéru umícháme 500 g tvarohu s 1/2 l mléka, 1 vejcem, 1/2 šálkem oleje, vanilkovým pudinkem a 15 deky cukru. Směs nalijeme do těstem vyloženého pekáčku a v mírně vyhřáté troubě pečeme asi 45 minut.

Recept je z kategorií: Zákusky



Nahlásit recept

  • 10391x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g tvarohu
  • 250g polohrubé mouky
  • 150 g hery
  • 2 vejce
  • prášek do pečiva
  • olej
  • cukr
  • mléko
  • vanilkový pudink

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tvarožník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Labužník Věrka..02
6 příspěvků 25.01.09 03:43
Tvarožník

skvělý, vynikající, nemá chybu. Všem chutnal, prostě mňamka

 
Labužník Tery
7 příspěvků 25.01.09 03:43
Výborný!

Vyzkoušela jsem, je to moc dobré, méně sladké a všem chutná!!

 
rastoba
492 příspěvků 25.01.09 03:43
Tvarožník

Vyzkoušeno – to prostě nemá chybu! Nejvíc chutná, podává-li se vychlazený!

Vložit nový komentář
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
TOPlist