Recept Tuňák na olivách

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na rozehřátém oleji rozpustíme ančovičky, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Loupaná rajčata rozmačkáme vidličkou, osolíme a podusíme v oleji s ančovičkami, až směs zhoustne.

Přidáme omyté kapary a vypeckované olivy, důkladně promícháme a odstavíme z ohně. Maso z tuňáka nakrájíme na porce, osolíme a osmažíme na oleji z obou stran doměkka. Maso s připravenou směsí upravíme na talíř a posypeme sekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 08.04.02 vloženo
  • 4523x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g čerstvého nebo mraženého tuňáka
  • hrst černých a zelených oliv
  • 400 g loupaných rajčat
  • menší hrst kaparů
  • asi 3 ančovičky v oleji
  • stroužek česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Podáváme s bílým chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák na olivách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist