Recept Telecí Marsala

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Řízky osolit, opepřit a obalit v mouce. Na pánvi rozehřát olej a máslo a osmažit řízky po 2-3min. na každé straně. Vyjmout z pánve a osušit na kuchyňském ubrousku.

Vyjmout všechen tuk z pánve a nalít do ni víno, rozdrobenou vývarovou kostku a polovinu vody. Přivéct do varu a vařit po 2 min. a seškrabovat přismažené pousky ze spodku pánve.

Vrátit telecí do pánve, přikrýt a dusit po 10min. Jednou maso obrátit. Přendat maso na servírovací talíř a udržovat v teple. Přidat zbytek vody do pánve a přivéct do varu za stálého míchání, až je omáčka sirupová. Polít omáčku na maso.

Recept je z kategorií: Telecí maso



Nahlásit recept

  • 17.07.02 vloženo
  • 5131x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 telecí řízky
  • sůl
  • pepř
  • mouku
  • 30g másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1/3 hrnku Marsala vína
  • 1 kostku kuřecího vývaru
  • 1/2 hrnku vody

Doporučená příloha

  • Nové brambory a napařená zelenina jako mrkev, hrášek atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí Marsala

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist