Recept Telecí Marsala

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Řízky osolit, opepřit a obalit v mouce. Na pánvi rozehřát olej a máslo a osmažit řízky po 2-3min. na každé straně. Vyjmout z pánve a osušit na kuchyňském ubrousku.

Vyjmout všechen tuk z pánve a nalít do ni víno, rozdrobenou vývarovou kostku a polovinu vody. Přivéct do varu a vařit po 2 min. a seškrabovat přismažené pousky ze spodku pánve.

Vrátit telecí do pánve, přikrýt a dusit po 10min. Jednou maso obrátit. Přendat maso na servírovací talíř a udržovat v teple. Přidat zbytek vody do pánve a přivéct do varu za stálého míchání, až je omáčka sirupová. Polít omáčku na maso.

Recept je z kategorií: Telecí maso



Nahlásit recept

  • 17.07.02 vloženo
  • 5098x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 telecí řízky
  • sůl
  • pepř
  • mouku
  • 30g másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1/3 hrnku Marsala vína
  • 1 kostku kuřecího vývaru
  • 1/2 hrnku vody

Doporučená příloha

  • Nové brambory a napařená zelenina jako mrkev, hrášek atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí Marsala

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

dnes | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist