Recept Tatranské hovězí maso na houbách

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tatranské hovězí maso na houbách

Postup

Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání v kastrolu opražíme na sádle.

Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a necháme ještě chvíli restovat. Pak podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka.

Mezitím na pánvičce na sádle orestujeme nakrájené houby, které přidáme k již měkkému masu. Mírně podlijeme vývarem, povaříme, přidáme bílé víno a zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem. Necháme ještě chvíli povařit, a zasypeme nakrájnou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso



Nahlásit recept

  • 26.10.07 vloženo
  • 7828x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g zadního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sádlo
  • 150 g tvrdších čerstvých hub, chutná je hlíva ústřičná či žampiony
  • sůl
  • černý mletý pepř
  • hovězí vývar i z masoxu
  • 100 ml bílého suchého vína
  • 2 PL strouhaného tmavého tvrdého chléba
  • čerstvá kudrnatá petrželka.

Doporučená příloha

  • rýže, vařené brambory, chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 29.03.14 17:10

.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tatranské hovězí maso na houbách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Karbanátky Karbanátky
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist