Recept Tatranské hovězí maso na houbách

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tatranské hovězí maso na houbách

Postup

Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání v kastrolu opražíme na sádle.

Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a necháme ještě chvíli restovat. Pak podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka.

Mezitím na pánvičce na sádle orestujeme nakrájené houby, které přidáme k již měkkému masu. Mírně podlijeme vývarem, povaříme, přidáme bílé víno a zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem. Necháme ještě chvíli povařit, a zasypeme nakrájnou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.10.07 vloženo
  • 8162x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g zadního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sádlo
  • 150 g tvrdších čerstvých hub, chutná je hlíva ústřičná či žampiony
  • sůl
  • černý mletý pepř
  • hovězí vývar i z masoxu
  • 100 ml bílého suchého vína
  • 2 PL strouhaného tmavého tvrdého chléba
  • čerstvá kudrnatá petrželka.

Doporučená příloha

  • rýže, vařené brambory, chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 29.03.14 17:10

.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tatranské hovězí maso na houbách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z hlívy ústřičné


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Chléb s celerem Chléb s celerem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist