Recept Tatranské hovězí maso na houbách

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tatranské hovězí maso na houbách

Postup

Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání v kastrolu opražíme na sádle.

Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a necháme ještě chvíli restovat. Pak podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka.

Mezitím na pánvičce na sádle orestujeme nakrájené houby, které přidáme k již měkkému masu. Mírně podlijeme vývarem, povaříme, přidáme bílé víno a zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem. Necháme ještě chvíli povařit, a zasypeme nakrájnou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso



Nahlásit recept

  • 26.10.07 vloženo
  • 7246x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g zadního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sádlo
  • 150 g tvrdších čerstvých hub, chutná je hlíva ústřičná či žampiony
  • sůl
  • černý mletý pepř
  • hovězí vývar i z masoxu
  • 100 ml bílého suchého vína
  • 2 PL strouhaného tmavého tvrdého chléba
  • čerstvá kudrnatá petrželka.

Doporučená příloha

  • rýže, vařené brambory, chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 29.03.14 17:10

.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tatranské hovězí maso na houbách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Reveňový koláč Reveňový koláč
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist