Recept Švýcarské hovězí v pomalém hrnci

(Hodnoceno 2x) Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Švýcarské hovězí v pomalém hrnci

Postup

V míse smíchejte mouku, sul a pepr a v této smesi obalte maso.
Na pánvi rozehrejte olej a na nem restujte celer, cibuli a karotku asi 5 minut. Vyjmete je a dejte je do pomalého hrnce. Na pánvi orestujte maso po vsech stranách do svetle hneda a rozlozte je na zeleninu v hrnci.
Rajcata i s nálevem rozmixujte, pridejte do nich Worch. omácku a cukr a nalejte to na maso v hrnci.
Varte pod poklickou na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby az je maso mekké.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.03.08 vloženo
  • 19294x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 60 ml psenicné mouky
  • sul
  • pepr
  • ca. 750 g hovezího zadního masa, nakrájeného na kostky
  • 3 PL oleje
  • 3 stonky rapíkatého celeru, nakrájené na malé kousky
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 3 nastrouhané karotky
  • ca. 800 ml konzervovaných kostek rajcat i s nálevem
  • 1 PL Worchestershire sauce
  • 1-2 PL hnedého cukru

Doporučená příloha

  • Brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

sliva78 24.08.12 11:46

Tento pokrm mi připomínal mé oblíbené ossobuco s obměnou ingrediencí, takže mi nezbývá jen chválit. Dělala jsem 5h v litinovém hrnci Le Creuset. Pochutnali jsme si, díky!!!

Diskuse k receptu Švýcarské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Labužník jandule02
1078 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Říká se, že podle nosa poznáš kosa. Podívala jsem se, čím nás obohatili zmínění dva „kosi“ a zjistila, že jejich přínos na tento server je veliká úplně prázdná nula. Takže bych považovala jejich kritiku za léčbu vlastních komplexů. Třeba neumějí uvařit ani čaj. A co se týká PM, díky Tobě, Jane, jsem uvařila řadu výborných jídel a jestli na něco je PM naprosto špičkový, tak na takové ty déle trvající pečeně - hovězí rolády, kolena apod. Piš dál, jde Ti to.

 
oldsoft
682 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

To si také v nejbližší době uvařím, vypadá to dobře:-)

 
danda  25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci. - spiser :-)

prohlašuji, že nám nevadila země původu, ba ani název pokrmu, doporučenou dobu vaření jsem dodržela a odměnou nám byl, po celodopolední práci na zahrádce, velice voňavý a chutný oběd , který se uvařil zcela sám v PH :-) Díky ti :-)

 
rudanak
2 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.gmp-Miloš

souhlas. poslali jste je do PRAHY na předsedování , hulvátování a řepanování, a zasedání v parlamentu se vztyčeným prostředníkem ano kalousku si jednička.
Ještě jednou se omlouvám všem chytrým a slušným lidem

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Bono a gmp.
Dekuji! Myslím si, ze jsme se tímto politováníhodným chudákem zabývali prílis dlouho. Je zbytecné ztrácet cas ctením jeho dusevních polucí a reagovat na jeho imbecilní insinuace. Nevsímejme se jich a venujme se jídlu.

 
gmp
1603 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.gertrud & rudanak

Nás je tady z Beskyd víc a všichni svorně potvrdíme, že takoví voli jako jste vy dva se tady nepasou. Dámy prominou, na hrubej pytel hrubá záplata. Miloš

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Zvláštní na těchto opravdu jednoduchých a zároveň zarputilých lidech typu Gertrud a Rudanak (přestože je více než pravděpodobné, že se Gertrud jen přihlásil pod jiným nickem, aby měl vůbec nějaké zastání - a to v sobě samém:-)) je jejich podlá vynalézavost, která bohužel nepřispívá k ničemu plodnému, ale chce jen ubližovat a bezpředmětně provokovat.
Pokud toto někomu dělá radost, je to jen jeho soukromá radost, ovšem nesdílená, škodolibá… tak ať mu tedy slouží ke štěstí…

Gertrud alias Rudanaku, přeji Ti, abys našel efektivnější využití svého času i energie. Zkus být třeba milý k druhým, nebo si maluj, piš si deník, foť, nebo něco uvař…:-)) Třeba se Ti to nakonec zalíbí a podaří a budeš potom spokojenější sám se sebou a nebudeš mít potřebu obtěžovat okolí.
K tomu Ti přeji hodně štěstí…
Bohdana
(= jedna z těch hloupoučkých nadšenkyň Spiserových receptů, která nemá ani nechce PH a přesto ji Janovy recepty inspirují…)

 
rudanak
2 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Spiser ses jednicka. Jeste nikdo v teto rubrice nepouzil jako ingredienci cyankali, a doporuceni psychiatrickych ustavu.
Jestli ti chybi argumenty normalniho lidskeho dorozumeni, je mi te moc lito. Nebo mozna si vazne nemocny a opojeny svymi zvlastnimi recepty, ktery vydavas za americkou kuchyni, cinu atp. Vysledky tohoto tveho konani nechme na odbornicich. Nikoli na ucastnicich teto rubriky.
Jen ubozak se uchyluje k urazkam, sprostotam a invektivum.
Podarilo se ti ovlivnit nektere jednodussi prispevatelky tvoji sprostotou.
Skoro bych rekl, ze pochazis z Beskyd. Omluva vsem slusnym obyvatelum Beskyd. Ru.

 
gertrud
12 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Dekuji za tepla opravdu lidska slova. Nad ne není.
Bohuzel ani v nasich Supermegahypervelko marketech se cyankali bezne neprodava. Treba jen v DK. Nebo ve Spojenych statech americkych. Nejak jsem to tam asi prehledl.
Tchyni jsem koupi cca pred rokem PH a od te doby se neobjevila.
Jinak souhlas s Tulinkou, s posledni vetou jejiho prispevku.
Allah vam zehnej

 
Labužník Tulinka02
353 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci -Spisere,

připojuji se k Ji, kvůli Tobě jsem si vyprosila na Vánoce pomalý hrnec a zatím všechny recepty od Tebe, které jsem vyzkoušela, byly super (největší favorit je Tvůj perník v PH). A nejen to, kvůli Tvým receptům si kupuju do tiskárny už jen barevnou náplň! Přece ty nádherné obrázky nebudu kazit černobíle…:o). Prosím, pokračuj a nenech se otrávit, blbci budou vždycky a všude…

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Srimpik.
Moc dekuji! Napsala jsi to - podle mého skromného názoru - velmi dobre!

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Ji.
Nakrknout se samozrejme nenechám. To jsem se trochu prenáhlil a omlouvám se. S recepty na PH budu pokracovat dál a doufám, ze si po case budes moci trochu vybrat. Ty jsi uz ale pekla koleno, kachnu takze zkusenosti s PH más a bude urcite potesením vsem majitelum PH císt Tvoje recepty. A nejen císt!
Dekuji, Ji!

 
srimpik
166 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci -Gertrud

Gertrud, nechces radeji komentovat udalosti z bulvarniho tisku? Na techto strankach se schazi slusni lide z celeho sveta a ne namysleni burani, kteri nikdy nevytahli paty za humna a mysli si, ze ta jejich vesnice je pupek sveta…
Spisere, tesim se na dalsi Tvoje recepty a vtipne komentare!

 
ji
98 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci - Spiser,

nemysli si, že teď, když jsem si vlastně kvůli tobě koupila PH, tak se necháš nakrknout od nějakýho žlučovitýho chlápka a přestaneš! Ať mám z čeho vybírat. Zatím jsem v tom jenom pekla (vepřové koleno, kachnu) a připravovala hovězí vývar. Nám chutnalo a mě vyhovuje to pomalé vaření, tlakový hrnec nemusím.

 
spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Gertrud!
Ty jsi skutecne velký lidumil a velmi rád radís lidem jak a co mají udelat a nejen v pomalém hrnci. Rád bych Ti tuhle tvoji snahu oplatil.
Az budes príste tohle, nebo neco jiného varit - pokud vubec vís co slovo varit znamená - pridej si do ingrediencí trochu cyankali. Tak pomuzes lidem - bude o jednoho pomatence méne. A psychiatrické ústavy usetrí za tvoji hospitalizaci.
Píses „jen tak dál“ a tak to také bude. Jeden imbecil mne nezastaví!

Ostatní labuzníky, kterí tohle ctou, bych rád upozornil, ze v prípade Gertrud se ocividne jedná o paranoidní individuum, coz si kazdý mohl vsimnout, a jak uz Bona napsala, na jeho debilní komentáre je nejlepsí nereagovat. Omlouvám se, ze mi to trochu „ujelo“, i za tvrdsí slova. Nekdy je se tomu ale tezko ubránit.

 
gertrud
12 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Švýcarské hovězí v pomalém hrnci.

Kóónečně zase jeden rozumný a pěkný recept od pravého gurmána, inspirovaného vynikající kuchyní Spojených států amerických.
Díky a jen tak dál.

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Křupavé banánové brownies


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist