Recept Studená rajčatová zeleninová polévka - GAZPACHO

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rajčata omyjeme, slupku nařízneme křížky a rajčata ponoříme do vroucí vody. Vyjmeme, zalijeme studenou vodou a oloupeme.
Dužinu nakrájíme na kostičky velké asi 1 cm. Z nich 2/3 rozmixujeme s vývarem a dáme do mísy nebo hrnce. Šalotku, okurku a paprikové lusky omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do polévky. Česnek prolisujeme. Bylinky rovněž omyjeme, nakrájíme a vložíme do polévky. Nezapomeneme ochutit olejem a solí.



Nahlásit recept

  • 9176x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 300 g zralých rajčat
  • 100 ml vegetariánského zeleninového vývaru
  • 1 salátová okurka
  • 1/2 červené papriky
  • 1/2 zelené papriky
  • 1/2 žluté papriky
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • pažitka, bazalka
  • 2 lžíce chilli oleje
  • mořská sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Studená rajčatová zeleninová polévka - GAZPACHO

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Chléb s celerem Chléb s celerem
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist