Recept Studená rajčatová zeleninová polévka - GAZPACHO

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rajčata omyjeme, slupku nařízneme křížky a rajčata ponoříme do vroucí vody. Vyjmeme, zalijeme studenou vodou a oloupeme.
Dužinu nakrájíme na kostičky velké asi 1 cm. Z nich 2/3 rozmixujeme s vývarem a dáme do mísy nebo hrnce. Šalotku, okurku a paprikové lusky omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do polévky. Česnek prolisujeme. Bylinky rovněž omyjeme, nakrájíme a vložíme do polévky. Nezapomeneme ochutit olejem a solí.



Nahlásit recept

  • 9873x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 300 g zralých rajčat
  • 100 ml vegetariánského zeleninového vývaru
  • 1 salátová okurka
  • 1/2 červené papriky
  • 1/2 zelené papriky
  • 1/2 žluté papriky
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • pažitka, bazalka
  • 2 lžíce chilli oleje
  • mořská sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Studená rajčatová zeleninová polévka - GAZPACHO

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist