Recept Srnčí po pytlácku

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi vyškvaříme slaninu a na ní opražíme cibuli. Přidáme osolené a opepřené maso, jalovec, kůru a chvíli smažíme. Pak přilijeme víno a dusíme.

Když je maso skoro měkké, přidáme hřiby, brambory a dovaříme. Do uvařeného přidáme okurky.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk



Nahlásit recept

  • 07.10.02 vloženo
  • 21334x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800g vykoštěného srnčího hřbetu, nakrájeného na plátky
  • 150g uzené slaniny
  • 2 cibule na plátky nakrájené
  • 200ml suchého, červeného vína
  • 5-6 větších, čerstvých hřibů
  • 5 zrnek jalovce
  • kousek na nudličky nakrájené kůry z citronu vosku zbaveného
  • sůl a pepř
  • 4 velké brambory, oloupané, na kostky nakrájené
  • 4 malé, kyselé, sterilované okurky na malé kostičky nakrájené

Doporučená příloha

  • Kompot.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí po pytlácku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist