Recept Srbský rezeň

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Srbský rezeň

Postup

Mäso nakrájame na malé rezne a naklepeme.
Očistené zemiaky pokrájame na malé kolieska, slaninu a cibuľu na tenke plátky.
Na malý pekáč alebo do ohňozdornej misy dáme vrstvu mäsa, potom zemiaky, slaninu a cibuľu.
Každú vrstvu mierne posolíme a okoreníme.
Trochu podlejeme vodou a v horúcej rúre za častého polievania vlastnou šťavou upečieme domäkka.

Hotové jedlo opatrne preložíme na tanier.

Čerpane z časopisu Eva

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 27.04.05 vloženo
  • 6312x zobrazeno

Ingredience

  • 600 g bravčového mäsa zo stehna alebo pliecka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 600 g zemiakov
  • 80 g slaniny
  • 80 g cibule

Doporučená příloha

  • zeleninovy šalát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srbský rezeň

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist