Recept Srbský rezeň

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Srbský rezeň

Postup

Mäso nakrájame na malé rezne a naklepeme.
Očistené zemiaky pokrájame na malé kolieska, slaninu a cibuľu na tenke plátky.
Na malý pekáč alebo do ohňozdornej misy dáme vrstvu mäsa, potom zemiaky, slaninu a cibuľu.
Každú vrstvu mierne posolíme a okoreníme.
Trochu podlejeme vodou a v horúcej rúre za častého polievania vlastnou šťavou upečieme domäkka.

Hotové jedlo opatrne preložíme na tanier.

Čerpane z časopisu Eva

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 27.04.05 vloženo
  • 5681x zobrazeno

Ingredience

  • 600 g bravčového mäsa zo stehna alebo pliecka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 600 g zemiakov
  • 80 g slaniny
  • 80 g cibule

Doporučená příloha

  • zeleninovy šalát

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srbský rezeň

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Chléb s celerem Chléb s celerem
TOPlist