Recept Srbský rezeň

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Srbský rezeň

Postup

Mäso nakrájame na malé rezne a naklepeme.
Očistené zemiaky pokrájame na malé kolieska, slaninu a cibuľu na tenke plátky.
Na malý pekáč alebo do ohňozdornej misy dáme vrstvu mäsa, potom zemiaky, slaninu a cibuľu.
Každú vrstvu mierne posolíme a okoreníme.
Trochu podlejeme vodou a v horúcej rúre za častého polievania vlastnou šťavou upečieme domäkka.

Hotové jedlo opatrne preložíme na tanier.

Čerpane z časopisu Eva

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 27.04.05 vloženo
  • 5498x zobrazeno

Ingredience

  • 600 g bravčového mäsa zo stehna alebo pliecka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 600 g zemiakov
  • 80 g slaniny
  • 80 g cibule

Doporučená příloha

  • zeleninovy šalát

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srbský rezeň

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový koláč s drobenkou

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky -...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a...
Karbanátky Karbanátky
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát -...
TOPlist