Recept Srbský rezeň

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Srbský rezeň

Postup

Mäso nakrájame na malé rezne a naklepeme.
Očistené zemiaky pokrájame na malé kolieska, slaninu a cibuľu na tenke plátky.
Na malý pekáč alebo do ohňozdornej misy dáme vrstvu mäsa, potom zemiaky, slaninu a cibuľu.
Každú vrstvu mierne posolíme a okoreníme.
Trochu podlejeme vodou a v horúcej rúre za častého polievania vlastnou šťavou upečieme domäkka.

Hotové jedlo opatrne preložíme na tanier.

Čerpane z časopisu Eva

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 27.04.05 vloženo
  • 5487x zobrazeno

Ingredience

  • 600 g bravčového mäsa zo stehna alebo pliecka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 600 g zemiakov
  • 80 g slaniny
  • 80 g cibule

Doporučená příloha

  • zeleninovy šalát

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srbský rezeň

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Velikonoční jidáš

Inzerce

Bonduelle Vapeur - zelenina na páře!

10.04.14 | Zelenina je základ jídelníčku, to ví zřejmě každý, ale co její kvalita? Nemá smysl jíst od rána do večera zeleninu, která již dávno ztratila všechny hodnotné vitamíny! (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
TOPlist