Recept Smažené kůzle na česneku Pra

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dát olej na velkou pánev a rozehřát k bodu kouře. Přidat maso a osmažit ho na všech stranách do hněda. Když je maso hotové, asi za 30min., přidat všechen česnek a dobře zamíchat. Smažit další 3min. Podávat horké.

P.S.: Česnek se jednoduše oloupe, když se povaří na asi 2min. a slije.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso



Nahlásit recept

  • 01.10.02 vloženo
  • 6398x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40min.

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 7.5dl olivového oleje
  • 1.5 kg kůzlečího, nebo jehněčího masa
  • 500g oloupaných stroužků česneku
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené, zelené fazolky, mrkvičky a na sporáku pečené brambory (z Labužníka).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené kůzle na česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Květáková polévka Květáková polévka
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist