Recept Smažené kůzle na česneku Pra

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dát olej na velkou pánev a rozehřát k bodu kouře. Přidat maso a osmažit ho na všech stranách do hněda. Když je maso hotové, asi za 30min., přidat všechen česnek a dobře zamíchat. Smažit další 3min. Podávat horké.

P.S.: Česnek se jednoduše oloupe, když se povaří na asi 2min. a slije.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso



Nahlásit recept

  • 01.10.02 vloženo
  • 6241x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40min.

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 7.5dl olivového oleje
  • 1.5 kg kůzlečího, nebo jehněčího masa
  • 500g oloupaných stroužků česneku
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené, zelené fazolky, mrkvičky a na sporáku pečené brambory (z Labužníka).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené kůzle na česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist