Recept Slavnostní pečený bůček

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Slavnostní pečený bůček

Postup

V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme česnekem utřeným se solí a drceným zeleným pepřem. /i jiným/. Do kapsy vložíme uzené maso (pokud možno v celku) a celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Necháme den v chladnu odležet a pak upečeme. Takto připravený bůček je skvělý teplý, ale i studený jako nářez

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.04.05 vloženo
  • 23569x zobrazeno

Čas přípravy

  • asi 90 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg libového bůčku
  • 1 kg libového uzeného
  • česnek
  • zelený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, bramborový salát, zelí a knedlík, ale i chléb a taky pivečko…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slavnostní pečený bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4806 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Slavnostní pečený bůček - Scarlet,

tohle je krásný recept. Ignoruji Mickovu poznámku, že každý bůček je slavnostní ;-))
Už je v oblíbených. Co nejdříve vyzkouším.

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Štika na smetaně Štika na smetaně
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist