Recept Slavnostní pečený bůček

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Slavnostní pečený bůček

Postup

V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme česnekem utřeným se solí a drceným zeleným pepřem. /i jiným/. Do kapsy vložíme uzené maso (pokud možno v celku) a celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Necháme den v chladnu odležet a pak upečeme. Takto připravený bůček je skvělý teplý, ale i studený jako nářez

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.04.05 vloženo
  • 23273x zobrazeno

Čas přípravy

  • asi 90 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg libového bůčku
  • 1 kg libového uzeného
  • česnek
  • zelený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, bramborový salát, zelí a knedlík, ale i chléb a taky pivečko…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slavnostní pečený bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
esmeralda
4801 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Slavnostní pečený bůček - Scarlet,

tohle je krásný recept. Ignoruji Mickovu poznámku, že každý bůček je slavnostní ;-))
Už je v oblíbených. Co nejdříve vyzkouším.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tanec pro dva

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist