Recept Slavnostní pečený bůček

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Slavnostní pečený bůček

Postup

V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme česnekem utřeným se solí a drceným zeleným pepřem. /i jiným/. Do kapsy vložíme uzené maso (pokud možno v celku) a celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Necháme den v chladnu odležet a pak upečeme. Takto připravený bůček je skvělý teplý, ale i studený jako nářez

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.04.05 vloženo
  • 23327x zobrazeno

Čas přípravy

  • asi 90 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg libového bůčku
  • 1 kg libového uzeného
  • česnek
  • zelený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, bramborový salát, zelí a knedlík, ale i chléb a taky pivečko…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slavnostní pečený bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
esmeralda
4802 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Slavnostní pečený bůček - Scarlet,

tohle je krásný recept. Ignoruji Mickovu poznámku, že každý bůček je slavnostní ;-))
Už je v oblíbených. Co nejdříve vyzkouším.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist