Recept Slavnostní pečený bůček

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Slavnostní pečený bůček

Postup

V bůčku uděláme kapsu, kterou vytřeme česnekem utřeným se solí a drceným zeleným pepřem. /i jiným/. Do kapsy vložíme uzené maso (pokud možno v celku) a celý bůček pevně omotáme tenkým provázkem. Necháme den v chladnu odležet a pak upečeme. Takto připravený bůček je skvělý teplý, ale i studený jako nářez

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.04.05 vloženo
  • 23852x zobrazeno

Čas přípravy

  • asi 90 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg libového bůčku
  • 1 kg libového uzeného
  • česnek
  • zelený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, bramborový salát, zelí a knedlík, ale i chléb a taky pivečko…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slavnostní pečený bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
esmeralda
4812 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Slavnostní pečený bůček - Scarlet,

tohle je krásný recept. Ignoruji Mickovu poznámku, že každý bůček je slavnostní ;-))
Už je v oblíbených. Co nejdříve vyzkouším.

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Rozteky s tofu


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist