Recept Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na drobno posekanou cibuli osmažíme na oleji, přidáme papriku, očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a vše za stálého míchání osmažíme.

Osolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Krátce před koncem vaření přidáme mléko ve kterém jsme rozšlehali vejce. Přivedeme k varu, ale již nevaříme. Nakonec ochutíme octem a sladidlem.

Takto připravenou mrkvovou polévku posypeme koprem a parmazánem.


Reklama

Nahlásit recept

  • 15.02.04 vloženo
  • 3636x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • mletá červená paprika
  • 200g mrkve
  • sůl
  • 0.2l nízkotučného mléka
  • 2 vejce
  • ocet
  • umělé sladidlo vhodné do pokrmů
  • na drobno posekaný kopr
  • parmazán

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rozteky s tofu


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist