Recept Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na drobno posekanou cibuli osmažíme na oleji, přidáme papriku, očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a vše za stálého míchání osmažíme.

Osolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Krátce před koncem vaření přidáme mléko ve kterém jsme rozšlehali vejce. Přivedeme k varu, ale již nevaříme. Nakonec ochutíme octem a sladidlem.

Takto připravenou mrkvovou polévku posypeme koprem a parmazánem.



Nahlásit recept

  • 15.02.04 vloženo
  • 3398x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • mletá červená paprika
  • 200g mrkve
  • sůl
  • 0.2l nízkotučného mléka
  • 2 vejce
  • ocet
  • umělé sladidlo vhodné do pokrmů
  • na drobno posekaný kopr
  • parmazán

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist