Recept Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na drobno posekanou cibuli osmažíme na oleji, přidáme papriku, očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a vše za stálého míchání osmažíme.

Osolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Krátce před koncem vaření přidáme mléko ve kterém jsme rozšlehali vejce. Přivedeme k varu, ale již nevaříme. Nakonec ochutíme octem a sladidlem.

Takto připravenou mrkvovou polévku posypeme koprem a parmazánem.



Nahlásit recept

  • 15.02.04 vloženo
  • 3440x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule
  • rostlinný olej
  • mletá červená paprika
  • 200g mrkve
  • sůl
  • 0.2l nízkotučného mléka
  • 2 vejce
  • ocet
  • umělé sladidlo vhodné do pokrmů
  • na drobno posekaný kopr
  • parmazán

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselá mrkvová polévka s Parmazánem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist