Recept Skopové po indicku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso máčíme asi hodinu v osolené smetaně. Jemně pokrájenou cibuli, mletý mák, strouhaný kokos, utřený česnek, na proužky pokrájené papriky, koriandr, hrebíček, skořici a zázvor utřeme na pastu.

Maso dusíme na mírném ohni tak dlouho, až šťáva téměř vysmahne. Pak přidáme utřené přísady a dusíme dalších 5 minut. Po pěti minutách přidáme olej a vše dusíme tak dlouho, až je maso křehké a červenohnědé.

Před podáváním přidáme citronovou šťávu s cibulkou osmaženou dozlatova.

Recept je z kategorií: Skopové maso



Nahlásit recept

  • 6662x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g skopového masa
  • 1 velká cibule
  • 2 šálky kysané smetany
  • 1 citron
  • 3 zelené pálivé papriky
  • 2 lžíce strouhaného kokosu
  • 3 lžičky mletého máku
  • 6 celých hřebíčků
  • lžička skořice
  • lžička zázvoru
  • 5 stroužků česneku
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • několik listů koriandru (lze nahradit petrželkou).

Doporučená příloha

  • Podáváme s placičkami puri.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Skopové po indicku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist