Recept Rychlá hovězí tábornická polévka pro hodně lidí

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na oheň dáme kotlík s 5 litry vody. Nasypeme do něho nastrouhanou zeleninu a jakmile začne vařit přidáme obsah konzervy rozmělněný v trošce vlažné vody, po 5 minutách varu nasypeme nudle a jakmile jsou uvařené dochutíme vegetou a podáváme do čistých ešusů.

Recept je z kategorií: Masové polévky



Nahlásit recept

  • 18.04.05 vloženo
  • 3583x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 1 hovězí konzerva, 2 mrkve, 1 petržel, vegeta, 400g nudlí.

Doporučená příloha

  • Pečivo jakékoliv a jakéhokoliv stáří ( namáčí se )

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rychlá hovězí tábornická polévka pro hodně lidí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Labužník Triss
160 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Rychlá hovězí tábornická polévka pro hodně lidí

ja nevim, ale poslednich par let se hovezi konzerva, ve ktere by bylo alespon trochu konzumovatelne maso snad ani neda koupit

 
Papaja  25.01.09 03:43
Re: Rychlá hovězí tábornická polévka pro hodně lidí

Béďo, neber si to špatně, ale když má být zelenina „nastrouhaná“­.......tak to abych s sebou na vandr nebo na tábor vezla struhadlo? Hmmmm........člověk s sebou do přírody bere jen to nejnutnější..­......tak si myslím, že se struhadlem bych vyhrála soutěž zbytečností :-)))) Raději to zkusím rychlým nožem nasekat......
Ale jinak je to fajn
 P.

Vložit nový komentář
Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist