Recept Rybí polévka s krémem ze sýra a česneku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rybí polévka s krémem ze sýra a česneku

Postup

1. Ryby omyjeme, vložíme do rybího vývaru, přidáme pepř, bobkové listy, ore­gano, 500 ml vody, sůl a 10 min. vaříme na mírném ohni.

2. Oloupeme cibuli a rajčata, nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme mletý fenykl.

3. Ryby vyjmeme z polévky. Přidáme rajčato­vou směs a vaříme dalších 10 min.

4. Rozmixujeme petržel, česnek, mandle a sýr a osolíme.

5. Ryby vykostíme, maso roztrháme a vložíme do polévky. Veku nakrájíme na plátky a vyloží­me jimi talíře. Přelijeme polévkou. Ozdobíme mátou.

Recept je z kategorií: Polévky



Nahlásit recept

  • 23.11.01 vloženo
  • 2686x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g mořského ďábla
  • 2 červené parmy
  • 400 ml rybího vývaru
  • 1 lžička celého černého, pepře
  • 2 bobkové listy
  • 5 snítek oregana
  • sůl
  • 1 cibule
  • 250 g rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička mletého fenyklu
  • 1 svazek petrželky
  • 4 stroužky česneku
  • 25 g mandlí
  • 150 g lučiny
  • 200 g veky
  • máta

Doporučená příloha

  • Podáváme se sýrovým krémem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí polévka s krémem ze sýra a česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

dnes | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist