Recept Ruská zmrzlina

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Bílky s cukrem ušleháme nad parou. Po zhoustnutí ještě chviku šleháme, ale pak už v míse se studenou vodou. (aby sníh rychle vystydnul). Dále si ušleháme šlehačku a obě hmoty smícháme dohromady, natřeme na oplatek a druhým přikryjeme. Dáme do mražáku zmrazit. Mńam !

(Oplatky - jsou takové ty bez chuti. Dávají se pod pečené řezy)

Recept je z kategorií: Zmrzlina



Nahlásit recept

  • 30.04.05 vloženo
  • 7545x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • 2 bílky
  • 60 g mletého cukru
  • 1 šlehačka
  • 1 vanilkový cukr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruská zmrzlina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
Scarlet02
577 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ruská zmrzlina

Zabalíš to buď do mikrotenu, nebo nějaké plastové krabice s víkem.
Přeji dobrou chuť !!!

 
Vali
1326 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ruská zmrzlina

chtěla bych to vyzkoušet, jak to balíš do toho mrazáku? Předem dík za informaci. Moc pozdravuji, líbí se mi tvoje recepty pro jednoduchost a dostupnost. ;-)))))))))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist