Recept Ruská zmrzlina

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Bílky s cukrem ušleháme nad parou. Po zhoustnutí ještě chviku šleháme, ale pak už v míse se studenou vodou. (aby sníh rychle vystydnul). Dále si ušleháme šlehačku a obě hmoty smícháme dohromady, natřeme na oplatek a druhým přikryjeme. Dáme do mražáku zmrazit. Mńam !

(Oplatky - jsou takové ty bez chuti. Dávají se pod pečené řezy)

Recept je z kategorií: Zmrzlina



Nahlásit recept

  • 30.04.05 vloženo
  • 7507x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • 2 bílky
  • 60 g mletého cukru
  • 1 šlehačka
  • 1 vanilkový cukr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ruská zmrzlina

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Labuznik
 
Scarlet02
577 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ruská zmrzlina

Zabalíš to buď do mikrotenu, nebo nějaké plastové krabice s víkem.
Přeji dobrou chuť !!!

 
Vali
1326 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ruská zmrzlina

chtěla bych to vyzkoušet, jak to balíš do toho mrazáku? Předem dík za informaci. Moc pozdravuji, líbí se mi tvoje recepty pro jednoduchost a dostupnost. ;-)))))))))

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Květáková polévka Květáková polévka
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist