Recept Rohlíková rychlo pizza

(Hodnoceno 3x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rohlíková rychlo pizza

Postup

Rohlíky nakrájíme (jako když se dělá nádivka), dáme do mísy, přidáme mléko, vejce, sůl, pepř, kdo chce koření(já zkusila oregáno, bazalku). Vše promícháme a necháme cca 5min. odpočinout. Vzniklou hmotu rezetřeme na plech (je-li plech menší , tak dva) a pečeme při 200'C 15min.
Po vyndání plechu z trouby necháme malinko zchladnout, potřeme kečupem, poklademe cibulí (může být nakrájená i na kolečka), nastrouhaný salám, koření, žampióny, prostě co kdo na pizzu rád. Nakonec sýr (opět strouhaný, nebo různé druhy na kolečka, čtverečky dle chuti). Dáme péct do trouby na cca20min.
Nakrájíme, podáváme.

Recept je z kategorií: Pizzy



Nahlásit recept

  • 11.09.10 vloženo
  • 18254x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10-15 starších rohlíků
  • 2-3 vejce
  • 1/2 l mléka
  • pepř
  • sůl
  • koření
  • na povrch dle chuti - cibuli, kečup, salám, sýr, žampióny,......

Doporučená příloha

  • nejlépe myslím stolní vínko.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

teresska.a 06.02.13 19:07

Levné, rychlé, chutné :)

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 12.05.12 20:44

Skvělý a hlavně poměrně rychlý tip na teplou večeři :)

Jen jsem se s tím nepiplala na „kola“ - vše jsem to smíchala a rozprostřela jsem to na plech s nízkým okrajem a za 25 minut bylo pečeno.

Hotové jsem nakrájela na porce, na ozdobu jarní cibulku, sýr a dochucený rajčatový protlak…

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

danda 17.08.11 21:31

Jednoduché a chutné využití ztvrdlých rohlíků :-)

Diskuse k receptu Rohlíková rychlo pizza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4806 příspěvků 10.01.13 22:47

Mě se recept nezdá tak tragický.
Je to zřejmě rychlovka když se vám nechce čekat až “opravdové” těsto na pizzu vykyne. A konec konců, rohlíky jsou také jen trochu mouky a tekutiny.
Spíše bych měla výhrady k salámu.

Co ocením nejvíce, že autor využije staré pečivo.
Ač jako vy všichni žiji v blahobytu, kde je běžné jídlo vyhazovat, je mi to stále proti srsti.
Nevím kolik z vás si pamatuje jak jsme stáli fronty na téměř cokoliv.
A kdo z vás si ještě pamatuje jak jsme si doma vyráběli “sojovku” na Kuře Kung Pao?

Na okraj: když zatoužím po superrychlé pizze (a nemám rohlíky), použiji na bázi libanonský chleba.

http://www.labuznik.cz/…nsky-chleba/

 
parles
290 příspěvků 10.01.13 15:05
Milé Casino,

Je, ale snažím se být mírnější! :oops:

 
casino
4431 příspěvků 10.01.13 11:08
"Lidi neblázněte, to je děsná prasárna!"

Tak se vyjádřil parles v komentářích pod receptem z mého portfolia :mrgreen: takže tady se drží zpátky,,, nebo toto není podle něj až taková prasárna… :nevim: :P
V podstatě s ním souhlasím…
Furt si myslím, že na LABU chybí pro podobné výtvory kategorie JAK VYČITIT LEDNIČKU 8)

Dámy, toto má s nádivkou společného asi tolik, co hodinky s holinkami… ;)

 
Zuzka1973
1826 příspěvků 10.01.13 10:21

Jak už psala Františka - vdyť je to v podstatě nádivka… Navíc nikde není psáno, že se MUSÍ dodržet návod na obložení…

Já si od prvního (zde zveřejněného) pokusu oblohu už dávno přetvořila… Nádivkovou placku předpeču a navrch dávám olivy, žampiony, rajčata a sýr (někdy jeden druh, jindy směs sýrů). Kečup už nedávám, ani domácí… K rohlíkovému základu netřeba, v podstatě se mi nejvíce osvědčila metoda „3“ - tj. že použiji jen tři věci. Dvě jsou nádivkový základ a sýr a třetí věc např. jen žampiony, nebo jen rajčata, nebo jen olivy.

Co totiž chodím na Labužníka, naučila jsem se jednu věc - NEODSUZUJI nic předem - protože když člověk po ochutnání „originál“ verze začne přemýšlet, dá se i ze zdánlivě „nelabužnického“ pokrmu vytvořit skvost. Jenže k tomu se nedopracujete remcáním a odsuzováním něčeho, co jste ani neochutnali… K tomu je třeba vyzkoušet prvotní verzi a pak vylepšovat až k vlastní spokojenosti…

 
Frantiska
923 příspěvků 10.01.13 09:13

A ze takove vykriky nez jsou pod recept na ruzne nadivky do kurat ci velikonocni nadivka… tam se prece dava to same :)

 
parles
290 příspěvků 10.01.13 00:23

No, no!!!

Příspěvek upraven 10.01.13 v 10:45

 
Labužník Phoebe02
20 příspěvků 09.01.13 20:04

Pizza ve stylu: „Babica vaří pro Mimibazar…“ Tohle fakt ne!

 
Zuzka1973
1826 příspěvků 12.05.12 21:48

No, v jisté pekárně nedaleko nás se rádi zbaví starších rohlíků ;)
A to velice hluboko pod cenou… Já je tam beru jak na strouhanku, tak na žemlovku. Tady na Labužníkovi jsem našla pár receptů, jak je upotřebit i jinak, tak proč ne? V dnešní době je každá ušetřená koruna dobrá ;) Část jsem jich zdělala na rohlíkové bramboráky (taky recept odsud).

Rohlíky ze soukromé pekárny mají docela výhodu - i když ztvrdnou, tak v mléce jsou rozmočené raz dva :)

Stačí moje vysvětlení? :kytka:

 
zébulon  12.05.12 21:34

Jak se to tak stane, ze nekomu zbyde a ztvrdne patnact rohliku?

 
Zuzka1973
1826 příspěvků 12.05.12 20:50

Do těsta jsem krom rohlíků, mléka a vajec dala strouhaný salám, 10 dkg strouhaného sýra, posekané mladé kopřivy a cibuli…
Na jednotlivé porce potom ještě zvlášť mladou jarní cibulku, proužky plátkového sýra a kečup… Bylo to rychlé a během chvilky snězené :palec:

 
danda  17.08.11 21:31

Jednoduché a chutné využití ztvrdlých rohlíků :-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist