Recept Rančerské fazole

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Rančerské fazole

Postup

Na 2 středních cibulkách osmáhneme na kousky nakrájeny párkový salám. K osmáhnuté směsi přidáme oregáno (musí být ) , chilli papričku , pepř , kečup ( hodně ) nebo rozmačkaná rajčata.To vše podusíme a pak přidáváme fazole ( vodou trochu slejeme ) dobře prohřejeme a můžeme podle chuti přidat česnek. Podáváme s chlebem.

Recept je z kategorií: Luštěniny



Nahlásit recept

  • 16.07.08 vloženo
  • 6929x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20min

Ingredience

  • červené fazole z konzervy( rychlejší )
  • 2 střední cibulky
  • párkový salám
  • oregáno
  • chilli paprička
  • pepř
  • kečup nebo rozmačkaná rajčata
  • česnek

Doporučená příloha

  • Chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

birkana 31.10.15 09:21

Použity suché fazole z vlastní sklizně (předem namočeny a uvařeny), rajčata čerstvá (pokrájena a přebytečná tekutina odpařena), místo salámu rozškvařená slanina a oregano čerstvé, zelené. Česneku hodně :lol: , chilli jedna malá (z vlastní sklizně, letos obzvlášť ostrá). Navíc přidán lusk červené papriky. Po uvaření jsem nechala chutě rozležet do druhého dne. Výborně chutná i za studena na klasické smažené česnekované topince :hug: . Jednoduché a výborné jídlo :palec: :kytka: .

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Rančerské fazole

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4799 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Rančerské fazole

…asi aby jim nebylo smutno…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

včera | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist