Recept Pstruh alla Merlan di Rossini Pra

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vykuchané pstruhy osolíme, vložíme do nádoby s nákrájenou cibulí a petrželí. Žampióny nakrájíme a přidáme k rybám. Zalijeme olejem a necháme pod pokličkou chvíli podusit a následně zalijeme vínem.

Ryby velmi opatrně obracíme, aby se nerozpadly. Když je třeba, přidáme trochu vařící vody. Hotové ryby lopatkou opatrně vybereme a vložíme na teplou mísu, do šťávy přidáme kus másla, promícháme a vylijeme na ryby. Posypeme nastrouhaným ementálem a nasekanou petrželovou natí. Nakonec přidáme kolečka citrónu.

Podáváme se stejným vínem, které jsme použili při přípravě.



Nahlásit recept

  • 10.07.04 vloženo
  • 1951x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 3 větší pstruhy
  • 6 žampiónů
  • 200 g ementálu
  • 2 cibule
  • petržel i s natí
  • sklenička olivového oleje
  • 1/2 l bílého vína s muškátovou příchutí
  • pepř
  • sůl
  • máslo
  • citrón

Doporučená příloha

  • opečené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh alla Merlan di Rossini

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
penda
4753 příspěvků 19.11.05 01:02
Re: Pstruh alla Merlan di Rossini (PRA)

…a zase jsi to tam nedal.. :-))

 
Labužník Ludwig.II02
3 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Pstruh alla Merlan di Rossini (PRA)

no jo, psal jsem toho tolik, že sem to opomněl

 
penda
4753 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pstruh alla Merlan di Rossini (PRA)

Ludwigu, zapomněl jsi recept zařadit do kategorie…:-(

Vložit nový komentář
Inzerce

Vůni grilovaného masa se nic nevyrovná. Sezóna je tady

včera | Prodlužující se večery lákají k venkovním oslavám. Ty si většina z nás nedokáže představit bez grilování. Potraviny tak získají nezaměnitelnou chuť, zvláště pokud sáhnete po správných ingrediencích. V obchodech Albert si zákazníci vždy vyberou z pestré nabídky kvalitního masa, zeleniny i koření. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Houbová smaženice Houbová smaženice
Hruškový koláč Hruškový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist