Recept Přírodní vepřové závitky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Přírodní vepřové závitky

Postup

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a do jejich středu položíme slaninu, salám, čtvrtku natvrdo vařeného vejce a čtvrtku okurky. Zabalíme a ovážeme nití, případně spíchneme jehlami. Na tuku zpěníme cibuli, vložíme připravené závitky, opékáme je po všech stranách zhruba 2 minuty, zalijeme vřelou vodou a dusíme v papiňáku asi 20-30 minut.

Hotové závitky vyjmeme, šťávu za­hustíme moukou, mícháme a osmahneme, potom zředíme vodou. Necháme 5-6 minut povařit, procedíme, přidáme závitky a prohřejeme.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 11.02.05 vloženo
  • 9322x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové plátky
  • 50 g anglické slaniny (papri­kovaného bůčku apod.)
  • 100 g salámu
  • 1 vejce
  • 1 sladkokyselá okurka
  • 1 menší cibule
  • 50 g tu­ku
  • 1 vrchovatá lžíce hladké mouky
  • mletý pepř
  • sůl
  • voda.

Doporučená příloha

  • rýže, houskové i bramborové kned­líky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Přírodní vepřové závitky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Nadívaný hovězí jazyk


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist