Recept Podžárka z vepřového masa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Podžárka z vepřového masa

Postup

Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a pak nakrájí­me na nudle nebo na kostky. Ty potom rychle opečeme za stálé­ho míchání na rozpáleném tuku po všech stranách. Po osmažení přidáme nadrob­no nakrájenou cibuli a opět vše necháme zasmahnout.

Do takto připraveného masa přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a očištěné (bez stop­ky a okolí a bez vnitřku) papriky nakrájené na nudle. Opepříme, osolíme, přidáme třený česnek (podle chuti a zvyklostí), zalije­me vývarem a dusíme doměkka.

Recept je z kategorií: Kotlety



Nahlásit recept

  • 11020x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g vepřové kýty
  • 20 g tuku (kdo může, dá sádlo)
  • 100 g ci­bule
  • 250 g brambor
  • 70 až 100 g zelené papriky
  • 1/2 až 3/4 litru vývaru (i z masoxu)
  • česnek
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • Můžeme přikusovat (ale ne­ní to nutné) dobrý slaný rohlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Podžárka z vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z masáků

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist