Recept Plněné skopové hrudí

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Skopové hrudí vykostíme, nožem uděláme napříč zářezy, potřeme solí i v zářezech a z vnitřní strany celé potřeme nádivkou. Hrudí zavineme, převážeme, dáme s máslem do zapékací misky, trochu podlijeme vodou a pečeme asi 2 hodiny. V závěru misku odkryjeme, aby se maso opeklo.

Nádivka:
Smícháme strouhanku, tymián, petrželku, šnitlík, pepř, vejce, zvlhčíme mlékem, trochu osolíme a vymícháme nádivku.

Anglický název receptu je „Stuffed Roast Breast of Mutton“.

Recept je z kategorií: Skopové maso



Nahlásit recept

  • 09.02.07 vloženo
  • 3998x zobrazeno

Ingredience

  • 1,5 kg skopového hrudí (může být i jehněčí)
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 lžíce tymiánu
  • 1 lžíce čerstvé hladké petrželky
  • 1 lžíce šnitlíku
  • mletý pepř
  • sůl
  • 2 vejce
  • mléko
  • 150 g másla

Doporučená příloha

  • noky

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné skopové hrudí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Manana
1517 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Blanko děkuji!

 
blanca.xy
648 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Pažitka :-).

 
goralka
251 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

prosím, čo je šnitlík???

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí perníkové koření

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
TOPlist