Recept Plněné skopové hrudí

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Skopové hrudí vykostíme, nožem uděláme napříč zářezy, potřeme solí i v zářezech a z vnitřní strany celé potřeme nádivkou. Hrudí zavineme, převážeme, dáme s máslem do zapékací misky, trochu podlijeme vodou a pečeme asi 2 hodiny. V závěru misku odkryjeme, aby se maso opeklo.

Nádivka:
Smícháme strouhanku, tymián, petrželku, šnitlík, pepř, vejce, zvlhčíme mlékem, trochu osolíme a vymícháme nádivku.

Anglický název receptu je „Stuffed Roast Breast of Mutton“.

Recept je z kategorií: Skopové maso



Nahlásit recept

  • 09.02.07 vloženo
  • 4035x zobrazeno

Ingredience

  • 1,5 kg skopového hrudí (může být i jehněčí)
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 lžíce tymiánu
  • 1 lžíce čerstvé hladké petrželky
  • 1 lžíce šnitlíku
  • mletý pepř
  • sůl
  • 2 vejce
  • mléko
  • 150 g másla

Doporučená příloha

  • noky

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné skopové hrudí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Manana
1517 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Blanko děkuji!

 
blanca.xy
648 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Pažitka :-).

 
goralka
254 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

prosím, čo je šnitlík???

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vánoční kuba s houbami

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
TOPlist