Recept Plněné kyselé okurky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Plněné kyselé okurky

Postup

Kyselé okurky podélně rozpůlíme, jadérka vydlabeme kávovou lžičkou a dutinu naplníme francouzským salátem. Na střed naplněných okurek položíme přehnutý plátek pečínky, k tomu přiložíme 1/6 uvařeného vejce a ozdobíme kaviárem.

Recept je z kategorií: Chuťovky



Nahlásit recept

  • 10.09.08 vloženo
  • 5373x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 kyselých okurek (délka asi 12 cm)
  • 600 g "francouzského zeleninového salátu,": http://recepty.labuznik.com/recipe.php?ID=28210
  • 12 plátků kmínové vepřové pečínky
  • 2 vejce uvařená na tvrdo
  • 20 g kaviáru

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné kyselé okurky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Kely
186 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné kyselé okurky

Tohle mi dělá chutě a je to jednoduché, vyzkouším díky za recept :-)

 
Nero
297 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné kyselé okurky - jandule

Kyselé okurky fakt nemusím, ale ta kmínová pečínka se musí přiříznout, aby na tu okurku pasovala a ty odřezky mi stojí zato, abych tomu receptu věnoval pozornost. Jinak by je totiž zbaštil pán :-) Pozdravuj holky.

 
Labužník jandule02
1054 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné kyselé okurky

No teda! Nero, kdo by to řekl, že pes papá kyselé okurky. Nebo to děláš jako ty naše zrzky a vyňucháš masíčko, kaviár a nějaký blbý hrášek a okurky necháš být?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist