Recept Pikantní utopenci po x-té

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní utopenci po x-té

Postup

Cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky. Buřty oloupeme a nakrájíme podélně na polovinu. Do sklenice dáváme střídavě vrstvu cibule, papriky a buřtů. Končíme cibulí. Zalejeme nálevem, který připravíme smícháním všech ingrediencí. NEVAŘÍ SE!!! Necháme odležet v lednici 1 - 2 dny, pak je možno konzumovat.

Pozn. 10 buřtů je množství akorát do 3l sklenice, musí se ale použít dvě dávky nálevu.

Recept je z kategorií: Chuťovky



Nahlásit recept

  • 11.01.06 vloženo
  • 31080x zobrazeno

Čas přípravy

  • 0.5 hodiny

Ingredience

  • 10 buřtů
  • 3 cibule
  • 1 paprika pálivá, kdo může použije chilli
  • nálev:
  • 3 lžíce octa
  • 2 lžíce cukru
  • 2 lžičky kremžské hořčice
  • ½ lahvičky kečupu ostrý nebo sladký podle chuti
  • 1 lžička worcesteru
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce oleje
  • ¼ litru vody
  • 1 – 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, chilli na dochucení

Doporučená příloha

  • Chléba, pivo,…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

2905 26.10.10 03:01

S kečupem jsem ještě neděla, dám vědět :)

Diskuse k receptu Pikantní utopenci po x-té

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
2905
753 příspěvků 26.10.10 03:01

S kečupem jsem ještě neděla, dám vědět :)

 
KVB
75 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pikantní utopenci po x-té.

Jelikož původní recept („Vepřová pečeně s omáčkou Robert“) zde již byl, přepisuji ho na tento. Všem se omlouvám za chybu, která se stane maximálne tak jednou za deset let.

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert - Ivo

Tak mu to neposílej, ale uvař! Tohle by mělo zabrat i na prémie.

 
iva  25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Tak tohle pošlu svému šéfovi Robertovi. On sice radši Rulandské, ale i tak mu to bude jistě chutnat. Že mi to přesto prémie nezvýší, nepochybuji.

 
Pupek  25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Už nějakou dobu přemýšlím, co bych uklohnil z té flákoty, kterou mám v mrazáku. Rozhodl jsi za mě! Idu pro veltlín.

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Reveňový koláč Reveňový koláč
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist