Recept Pikantní utopenci po x-té

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní utopenci po x-té

Postup

Cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky. Buřty oloupeme a nakrájíme podélně na polovinu. Do sklenice dáváme střídavě vrstvu cibule, papriky a buřtů. Končíme cibulí. Zalejeme nálevem, který připravíme smícháním všech ingrediencí. NEVAŘÍ SE!!! Necháme odležet v lednici 1 - 2 dny, pak je možno konzumovat.

Pozn. 10 buřtů je množství akorát do 3l sklenice, musí se ale použít dvě dávky nálevu.

Recept je z kategorií: Chuťovky



Nahlásit recept

  • 11.01.06 vloženo
  • 29423x zobrazeno

Čas přípravy

  • 0.5 hodiny

Ingredience

  • 10 buřtů
  • 3 cibule
  • 1 paprika pálivá, kdo může použije chilli
  • nálev:
  • 3 lžíce octa
  • 2 lžíce cukru
  • 2 lžičky kremžské hořčice
  • ½ lahvičky kečupu ostrý nebo sladký podle chuti
  • 1 lžička worcesteru
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce oleje
  • ¼ litru vody
  • 1 – 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, chilli na dochucení

Doporučená příloha

  • Chléba, pivo,…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

2905 26.10.10 03:01

S kečupem jsem ještě neděla, dám vědět :)

Diskuse k receptu Pikantní utopenci po x-té

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
2905
753 příspěvků 26.10.10 03:01

S kečupem jsem ještě neděla, dám vědět :)

 
KVB
75 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pikantní utopenci po x-té.

Jelikož původní recept („Vepřová pečeně s omáčkou Robert“) zde již byl, přepisuji ho na tento. Všem se omlouvám za chybu, která se stane maximálne tak jednou za deset let.

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert - Ivo

Tak mu to neposílej, ale uvař! Tohle by mělo zabrat i na prémie.

 
iva  25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Tak tohle pošlu svému šéfovi Robertovi. On sice radši Rulandské, ale i tak mu to bude jistě chutnat. Že mi to přesto prémie nezvýší, nepochybuji.

 
Pupek  25.01.09 03:43
Re: Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Už nějakou dobu přemýšlím, co bych uklohnil z té flákoty, kterou mám v mrazáku. Rozhodl jsi za mě! Idu pro veltlín.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

včera | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist