Recept Pikantní kapr II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěného kapra dáme do většího kastrolu, osolíme, zalijeme vodou, vínem, citronovou šťávou. Přidáme pepř, pokrájenou cibuli, celer a dusíme 10 minut.

V odvaru necháme 24 hodin, pak opatrně vyndáme a necháme okapat. Můžeme stáhnout kůži. Porce srovnáme na mísu a zalijeme majonézou smíchanou se žervé. Dochutíme kremžskou hořčicí.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 2975x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • 1/8 l bílého vína
  • sůl
  • lžička citronové šťávy
  • 5 zrnek pepře
  • 20 g cibule
  • 1 lžíce nakrájeného celeru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní kapr II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z masáků

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Reveňový koláč Reveňový koláč
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist