Recept Pikantní kapr II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěného kapra dáme do většího kastrolu, osolíme, zalijeme vodou, vínem, citronovou šťávou. Přidáme pepř, pokrájenou cibuli, celer a dusíme 10 minut.

V odvaru necháme 24 hodin, pak opatrně vyndáme a necháme okapat. Můžeme stáhnout kůži. Porce srovnáme na mísu a zalijeme majonézou smíchanou se žervé. Dochutíme kremžskou hořčicí.

Recept je z kategorií: Ryby



Nahlásit recept

  • 2999x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • 1/8 l bílého vína
  • sůl
  • lžička citronové šťávy
  • 5 zrnek pepře
  • 20 g cibule
  • 1 lžíce nakrájeného celeru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní kapr II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Kuře na medu Kuře na medu
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist