Recept Pesto ze sušených rajčat

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Sušená rajčata necháme důkladně okapat. Trochu je pokrájíme a společně s česnekem, vypeckovanými olivami a piniovými semínky vložíme do mixéru. Rozsekáme a během následujícího mixování přiléváme slabým pramínkem olivový olej.
Pesto je hotové, jakmile hmota zhoustne na požadovanou hustotu.

Používáme na těstoviny, na salátové zálivky nebo jako marinádu na maso (či její součást).

Recept je z kategorií: Studené omáčky



Nahlásit recept

  • 26.10.08 vloženo
  • 5497x zobrazeno

Ingredience

  • 100 g sušených rajčat naložených v oleji
  • 2-3 stroužky česneku
  • 40 g piniových semínek
  • 50 g zelených oliv
  • 100 ml olivového oleje

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pesto ze sušených rajčat

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
TOPlist