Recept Perníková buchta

aneb Perníková buchta s olejem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience smíchejte ve velké mísy do podoby řídkého těsta, rychle vlijte na pekáč a pečte v rozehřáté troubě. Přihodit do něj ještě můžete pár rozinek namočených v rumu. Upečenou buchtu ozdobte strouhaným kokosem nebo citrónovou polevou.

Recept je z kategorií: Moučníky



Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 17243x zobrazeno

Ingredience

  • 450 g polohrubé mouky
  • 300 g cukru
  • 100 g tuku (máslo nebo Hera)
  • 9 lžic oleje
  • 2 celá vejce
  • 2 lžíce kakaa
  • strouhaná citrónová kůra
  • 1 vanilkový cukr
  • 1,5 prášku do perníku
  • špetka skořice
  • 0,5 l teplého mléka

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perníková buchta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
TOPlist