Recept Perníková buchta

aneb Perníková buchta s olejem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience smíchejte ve velké mísy do podoby řídkého těsta, rychle vlijte na pekáč a pečte v rozehřáté troubě. Přihodit do něj ještě můžete pár rozinek namočených v rumu. Upečenou buchtu ozdobte strouhaným kokosem nebo citrónovou polevou.

Recept je z kategorií: Moučníky



Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 15642x zobrazeno

Ingredience

  • 450 g polohrubé mouky
  • 300 g cukru
  • 100 g tuku (máslo nebo Hera)
  • 9 lžic oleje
  • 2 celá vejce
  • 2 lžíce kakaa
  • strouhaná citrónová kůra
  • 1 vanilkový cukr
  • 1,5 prášku do perníku
  • špetka skořice
  • 0,5 l teplého mléka

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perníková buchta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: VIDEO: Nepečený cheesecake

Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
TOPlist