Recept Pekingská svíčková

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy – močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě nakrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky), vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrdly).

Propláchneme vodou a zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili vařením ze shora uvedených surovin. Osolíme a vmícháme houby nakrájené na plátky. Před podáváním zdobíme pórkem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností



Nahlásit recept

  • 3494x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 kusů vepřových ledvinek
  • 1dl dezertního vína
  • 0,5dl sojové omáčky
  • lžíce octa
  • cukr
  • sůl
  • glutasol
  • 1dl horkého vývaru
  • lžička škrobu
  • česnek
  • 100g nakládaných hub

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingská svíčková

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: VIDEO: Nepečený cheesecake

Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

včera | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
TOPlist