Recept Pekingská svíčková

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy – močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě nakrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky), vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrdly).

Propláchneme vodou a zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili vařením ze shora uvedených surovin. Osolíme a vmícháme houby nakrájené na plátky. Před podáváním zdobíme pórkem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností



Nahlásit recept

  • 3564x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 kusů vepřových ledvinek
  • 1dl dezertního vína
  • 0,5dl sojové omáčky
  • lžíce octa
  • cukr
  • sůl
  • glutasol
  • 1dl horkého vývaru
  • lžička škrobu
  • česnek
  • 100g nakládaných hub

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingská svíčková

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Americký grilovaný losos

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí...
Mrkvový salát Mrkvový salát
TOPlist