Recept Pekingská svíčková

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy – močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě nakrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky), vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrdly).

Propláchneme vodou a zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili vařením ze shora uvedených surovin. Osolíme a vmícháme houby nakrájené na plátky. Před podáváním zdobíme pórkem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností



Nahlásit recept

  • 3621x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 kusů vepřových ledvinek
  • 1dl dezertního vína
  • 0,5dl sojové omáčky
  • lžíce octa
  • cukr
  • sůl
  • glutasol
  • 1dl horkého vývaru
  • lžička škrobu
  • česnek
  • 100g nakládaných hub

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingská svíčková

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

dnes | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Mrkvový salát Mrkvový salát
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
TOPlist