Recept Pekingská svíčková

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy – močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě nakrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky), vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrdly).

Propláchneme vodou a zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili vařením ze shora uvedených surovin. Osolíme a vmícháme houby nakrájené na plátky. Před podáváním zdobíme pórkem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností



Nahlásit recept

  • 3361x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 kusů vepřových ledvinek
  • 1dl dezertního vína
  • 0,5dl sojové omáčky
  • lžíce octa
  • cukr
  • sůl
  • glutasol
  • 1dl horkého vývaru
  • lžička škrobu
  • česnek
  • 100g nakládaných hub

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingská svíčková

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Velikonoční jidáš

Inzerce

Bonduelle Vapeur - zelenina na páře!

10.04.14 | Zelenina je základ jídelníčku, to ví zřejmě každý, ale co její kvalita? Nemá smysl jíst od rána do večera zeleninu, která již dávno ztratila všechny hodnotné vitamíny! (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Chilli con carne Chilli con carne
TOPlist